Hotel Tuxpan Cuba

Zoeken naar lastminutes. Hoe vind je echt goedkope aanbiedingen?

Een echt goedkope lastminute is wat de meeste mensen zoeken. Als je niet gebonden bent aan een locatie of periode liggen alle opties open. Enerzijds supermakkelijk, anderzijds maakt dat het zoeken ook juist moeilijker. Bepaal dus in eerste instantie wat voor vakantie je zoekt. Wil je een echte luiervakantie waar je alleen maar in het zonnetje hoeft te liggen, of ben je juist op zoek naar een plek waar je veel excursies kunt doen? Voor excursies zijn eilanden zoals de Canarische Eilanden, maar ook de verschillende Griekse eilanden supergeschikt. Een eiland als Kos bijvoorbeeld is als bestemming voor een lastminute prima geschikt.

Een echt goedkope bestemming vind je door te kijken naar laagseizoensprijzen in een periode dat het nog wel warm genoeg is. September en Oktober zijn in dat opzicht ideale maanden om nog even snel en goedkoop op vakantie te kunnen gaan. Ook eind April, Mei en juni bieden veel mogelijkheden voor een goede zonvakantie. Door je te beperken tot deze perioden is de kans groot dat je lastminutes tegenkomt die echt de moeite waard zijn.

Een paar tips van onze kant voor het zoeken naar lastminute aanbiedingen:

  • Let niet op de “vanaf” prijs. Denk vanuit je eigen budget en wat je bereid bent uit te geven aan een vakantie.
  • Bekijk goed wat inbegrepen is. Zo biedt Eliza was here (KLIK) vaak een huurauto en vlucht die inbegrepen is bij de prijs.
  • Beperk je tot een aantal bestemmingen. Dat klinkt wat onlogisch, maar vaak is het mogelijk om als je verschillende aanbieders vergelijkt, hetzelfde arrangement voor een betere prijs te vinden.
  • Zodra je de naam weet van het hotel/resort waar je wilt verblijven: google de naam eens en kijk of er speciale aanbiedingen zijn van andere aanbieders

Ons lijstje met topaanbieders van last minutes:

SUNWEB – voor bestemmingen dichtbij huis, pakketreizen en vliegvakanties

KUONI – voor reizen over de hele wereld. Minder aanbiedingen maar wel vaak hele scherpe

KRAS – uiteenlopend aanbod met verschillende soorten reizen en aanbiedingen