all inclusive turkije

Wel of niet: Turkije lastminute

Twijfel je nog of je wel of niet op vakantie naar Turkije gaat? In dit artikel zetten we de voordelen en nadelen op een rijtje. De keuze maak je natuurlijk zelf!

Zoals iedereen weet is er van alles aan de hand in Turkije. Er zijn met enige regelmaat aanslagen en hoewel die zich tot nu toe altijd richten op binnenlandse problemen is niet uit te sluiten dat er meer van dit soort berichten naar buiten kunnen.

Onthoud ook dat Turkije een enorm groot land is. Er wonen 75 miljoen mensen en de afstanden zijn groot.

De Turkse riviera, waar de meeste mensen hun lastminute Turkije naartoe boeken, heeft tot op heden geen enkele last van de problemen die elders in Turkije spelen. Er is voor Turkije natuurlijk ook heel veel aan gelegen om het toerisme, een belangrijke bron van inkomsten voor heel veel Turkse mensen, ongehinderd door te laten gaan.

Een aantal overwegingen om mee te nemen en je kunnen overtuigen WEL een lastminute Turkije te boeken zijn:

  • Op dit moment zijn er heel veel spotgoedkope reizen naar Turkije te vinden. Nog nooit vond je een 5-sterrenhotel zo goedkoop. Check de lastminutes hier bijvoorbeeld.
  • De beveiliging in Turkije is scherper dan ooit. Juist omdat toerisme zo belangrijk is, is het belangrijk voor een land als Turkije om ervoor te zorgen dat toeristen heel goed beschermd zijn.
  • Op de grote resorts is nog nooit iets gebeurd
  • Het weer, de mensen en de mogelijkheden zijn niet veranderd, het is nog steeds een ontzettend mooi vakantieland.
  • Een all-inclusive Turkije is 1 van de goedkoopste manieren om een gezinsvakantie te plannen.

Maar, we kunnen ons ook voorstellen dat je het spannend vind. Uiteindelijk is het je eigen gevoel dat de doorslag moet geven en kunnen we honderd argumenten voor of tegen bedenken, maar juist bij een vakantie is het belangrijk dat het goed voelt.

Als het niet goed voelt, raden we je aan gewoon een andere vakantiebestemming te kiezen.