Weekendje naar de sneeuw dichtbij NL? Aanbieding!

Een weekendje naar de sneeuw is tegenwoordig prima mogelijk. Wij raden met name het sauerland in Duitsland aan, maar ook het Harz-gebergte of het Beierse woud zijn zeker de moeite en, niet onbelangrijk: ook voor een weekendje naar de sneeuw perfect te doen.

We hebben hieronder drie betaalbare opties voor je geselecteerd. Alledrie zijn het driesterren accommodaties in Duitsland.

Waldkirchen – Hotel Gottinger (Beierse Woud)

Dit hotel zouden we omschrijven als Typisch Duits. Een klein beetje outdated her en der, maar prima accommodatie met een grote eetzaal en op een toplocatie met rondom prachtig uitzicht. Voor 4 dagen kun je al terecht voor EUR 79 per persoon, bijvoorbeeld met aankomst op zaterdag 6 januari 2018. Ideaal voor een lastminute dus.

Voor een weekendje naar de sneeuw is dit het minst geschikte hotel, omdat het vlakbij Munchen ligt. Anderzijds kun je eenvoudig een vliegticket zoeken via skyscanner. Transavia vliegt er betaalbaar naar toe.

Inbegrepen: ontbijt en parkeren. vlakbij verschillende skigebieden, uitzicht op het woud en vlakbij het centrum

weekendje sneeuw MEER WETEN?

Sporthotel Schulenburg – Harz gebergte

Een stuk dichterbij Nederland en daarom beter te doen voor een weekendje weg is Sporthotel Schulenberg. Iets moderner dan het voorgaande hotel en prachtig gelegen EN inclusief ontbijt, lunch en diner! Een topaanbieding voor slechts EUR 119 per persoon voor 4 dagen, bijvoorbeeld met vertrek op 11 of 18 januari 2018.

Vanuit het Harz gebergte kun je extreem veel ondernemen, maar in deze tijd van het jaar is natuurlijk voor wintersporten populair. Behalve verschillende langlauf-routes vind je er ook een aantal kleine skigebieden.

Een meer dan uitstekende deal als je op zoek bent naar een goedkope lastminute naar de sneeuw!

sneeuw hardMeer weten?

Oud en nieuw vieren in het Sauerland

Een driesterrenhotel, inclusief ontbijt en diner in het prachtige Sauerland in Duitsland. Een huiselijk en gezellig hotel met fitness, sauna en solarium, niet te ver van winterberg waar je kunt skiën en snorbaarden. En: er is nog plek rond oud en nieuw!