Verre reizen met Fox vakanties lastminutes

Hoewel we het over het algemeen iets dichter bij huis zoeken, heeft Fox vakanties interessante last minutes voor mensen die houden van avontuurlijke en verre reizen. Hieronder hebben we een greep uit het aanbod verre reizen van Fox vakanties neergezet:

21-daagse rondreis Vietnam

In 21 dagen bezoek je de meest belangrijke hoogtepunten van Vietnam. Behalve een prachtige natuur is Vietnam een vakantiebestemming met veel historie. Behalve een bezoek aan het koloniale Hanoi en Halong bay bezoeken we de voormalige grens tussen Noord en Zuid vietname. We bezoeken de verboden stad en gaan naar Ho Chi Minh stad, de grootste stad van Vietnam (vroeger Saigon). Een verre reis met fox vakanties die zeker tot de verbeelding spreekt.

Voor slechts EUR 1649 ben je al onderweg.

18-daagse rondreis verenigde staten

Zie het beste van het westen van de Verenigde staten in deze 18-daagse groepsrondreis door het prachtige Noord Amerika. Op de planning staan alle hoogtepunten die de westkust van Amerika zo interessant maken. Behalve een bezoek aan San Francisco, Yosemite, sequoia national park en Las Vegas is deze reis een unieke combi van natuur, cultuur en geeft je een prachtig beeld van alles wat de verenigde staten zo mooi maken.

Meer weten? Vlieg met KLM naar de VS met Fox vakanties

22-daagse rondreis Bali

Bali is een enorm populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. De prachtige natuur, het mooie klimaat en de heerlijke stranden zullen je nog lang bij blijven. Vanaf 1899 als je in september vertrekt. Je reist in een groep met tussen de 10 en 30 deelnemers maximaal en ziet alle interessante bestemmingen, terwijl er ondertussen genoeg tijd is om even bij te komen en te relaxen.

Meer weten over Bali?

Over Fox vakanties

Fox is een populaire en bekende reisaanbieder in Nederland, gespecialiseerd in verre rondreizen in groepsverband. Maak kennis met unieke bestemmingen, bezoek highlights van fantastische landen en geniet van een ongedwongen en unieke vakantie. Over het algemeen zijn de prijzen die Fox hanteert erg aantrekkelijk en is vrij veel inbegrepen bij de prijs. Houd er wel rekening mee dat er boekingskosten in rekening kunnen worden gebracht, maar daarbuiten zijn de tarieven helder en aantrekkelijk.

Als je op zoek bent naar een unieke verre rondreis is Fox zeker een site waar je even moet kijken.