Vakantiepark Slagharen – lastminute aanbieding

Vakantiepark Slagharen ligt vlakbij het attractiepark. Ideaal, want je krijgt ook gelijk volledige toegang tot het attractiepark zelf, voor prijzen die een stuk lager liggen dan andere bekende attractie parken. Slagharen is een ideaal park voor kinderen tot een jaar of 14 en leent zich perfect voor een weekendje weg. Het is goedkoop, er zijn goede aanbiedingen te vinden en je kunt snel en gemakkelijk het park in. Er zijn allerlei verschillende soorten huisjes om uit te kiezen.

BOEK JE AANBIEDING SLAGHAREN HIER VOOR DE LAAGSTE PRIJS

Kamperen Slagharen

Voor een weekendje weg naar het attractiepark en inclusief overnachtingen voor vier personen kan al vanaf EUR 54,70 als je van kamperen houdt. Bij de kampeerplek in Slagharen krijg je ook ongelimiteerd toegang tot het attractiepark zelf en de shows en het entertainment. Daarnaast krijg je gratis stroom en heb je ook nog exclusief toegang tot het waterpark. Een deal om niet te missen!

Natuurlijk kun je ook kiezen voor iets meer luxe. Je verblijft al in een vakantiehuisje in Slagharen voor EUR 174 voor 4 personen. Ook hier is natuurlijk alles inbegrepen.

BOEK JE AANBIEDING SLAGHAREN HIER VOOR DE LAAGSTE PRIJS

Kortingen Slagharen

De aanbieding hierboven boek je via de reguliere website van Slagharen. Wij hebben gekozen voor een vertrek op een vrijdag en betaalden EUR 54,70 voor vier personen incl. toegang tot het park. Een deal die niet goedkoper of met meer korting te vinden is via andere websites. Dus, geniet van een weekendje weg naar Slagharen!