Italie lastminutes

Vakantiehuisjes in Italie – nu zonder boekingskosten

Als winnaar van een Zoover Award is Italissima een prima beginlocatie voor een zoektocht naar een goedkoop en betaalbaar vakantiehuis in Italie. Italissima is sterk in agriturismo huisjes, huisjes op het platteland waar je nog tegen redelijke prijzen en vaak met buitenzwembad een prachthuisje kunt boeken.

In dit artikel een paar leuke ideetjes:

Agriturismo met zwembad in Lizzano in Belvedere

Een oude boerderij in een prachtige omgeving. Vanuit de tuin met zwembad is er een geweldig echt Italiaans uitzicht te bewonderen. Het is een mooi wandelgebied voor wie houdt van veel afwisseling. Toscane bevindt zich op een kilometer of 10. Het centrum van het stadje ligt op ongeveer 6 kilometer, maar op slechts 300 meter vind je al een restaurant. Uiteraard is er wifi aanwezig.

Boeken vanaf EUR 375 per persoon. Nu tot 31 mei geen boekingskosten

Vakantiehuis Toscane

Toscane is voor Nederlanders een populaire reisbestemming. In deze rustig gelegen residence met 15 appartementen in Toscane, uiteraard met prachtig buitenzwembad kun je genieten van een heerlijk grote tuin, twee zwembaden, barbecue, speeltuin en met wifi in de buurt. Op 3 kilometer kun je wat kleine boodschappen halen, het is ongeveer 20 kilometer naar Casole d’Elsa. Het middeleeuws stadje San Gimignano is ongeveer 20 kilometer rijden. Een prachtige omgeving om even helemaal tot rust te komen.

Boek vanaf EUR 389 per persoon