veilige reisbestemmingen

Turkijke.nl lastminute aanbiedingen

Over de situatie in Turkije is al eerder geschreven op ons blog. Is het een veilige vakantiebestemming of moet je er ver vandaan blijven dit jaar? Het antwoord daarop is even simpel als ingewikkeld. Tot nu toe is gebleken dat er overal iets kan gebeuren. Als je naar Parijs gaat, op de boulevard in Nice loopt, in Stockholm bent of in Berlijn bent.

In dat opzicht gaat het er vooral om dat je alert bent en oplet wat er in je omgeving gebeurt. De grote resorts in Turkije zijn goed beveiligd. Toerisme is een belangrijke inkomstenbron in Turkije en alleen om die reden al is het natuurlijk niet in het belang van Turkije om de beveiliging niet op te schroeven.

Lastminute Turkije mei: EUR 329 vertrek 23 mei

Als je op echt korte termijn een lastminute zoekt is deze 4+ sterren aanbieding in Alanya een aanrader. Een waterpark met prachtige zwembaden en uiteraard all inclusive voor slechts EUR 324 per persoon. Het resort ligt vrijwel direct aan zee, heeft een aangelegd zandstrand en heeft een waterpark. Voor Turkse begrippen is het hotel ook niet enorm groot, met slechts 420 kamers. Alles is aanwezig en uiteraard verblijf je all-inclusive. Daarnaast zijn er drie restaurants waar je terecht kunt als je eens iets anders wilt. Een poolbar, beachbar en snackbar zijn aanwezig.

Trouwens, hetzelfde hotel boek je zelfs middenin de zomer voor hetzelfde bedrag. Checken dus!

Aquapark turkije

Hoogseizoen aanbieding Turkije

Het White city resort is een 5-sterren all inclusive hotel vlak aan het strand in de omgeving van Avsallar. Er is gratis wifi, prachtige zwembaden en je verblijft op basis van all inclusive. Er is een poolbar en beachbar aanwezig, animatie voor de kinderen, maar ook aerobics en fitness. Dit hotel is ideaal voor het reizen met pubers. Er is genoeg entertainment en er zijn diverse gemotoriseerde watersporten te beleven.

Voor een reisje in het hoogseizoen betaal je ongeveer 500 euro per persoon. 1 nadeel van dit resort is dat je wel redelijk ver van het vliegveld af zit en dus een vrij lange transfer hebt bij aankomst.

Resort turkije aanbieding

Goede lastminutes scoren?

Er zijn mensen die wachten met het boeken van een reis naar Turkije om te kijken of de prijzen nog lager kunnen. Dat zal wellicht lukken, maar is vooral ook afhankelijk van hoe kieskeurig je bent. Als het je niet zo heel veel uitmaakt waar je precies terecht komt, maar gewoon een goedkope lastminute zoekt, dan kun je rustig wachten tot enkele dagen voor vertrek. Als je daarnaast ook nog eens flexibel bent met je reisdata is het helemaal geen probleem. Ben je echter afhankelijk van een specifieke periode of specifieke plek waar je graag naartoe wilt, dan is het raadzaam een moment te kiezen waarop je gaat boeken. Mocht het dan later nog goedkoper worden dan is dat niet anders.