TUI lastminute

TUI lastminute EUR 353 – all inclusive Turkije Alanya

Een echte topaanbieding op 1 van de meest populaire resorts in Turkije. Vertrek op 11 november voor een 8-daagse all inclusive Turkije en geniet van een vier en een half sterrenhotel met alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Een ideale bestemming voor gezinnen en families, maar ook heel goed voor iedereen die zoekt naar een lastminute waar ook in november nog iets te beleven valt. Je wilt immers voorkomen dat je in een uitgestorven resort terecht komt.

Natuurlijk heeft het hotel gratis wifi op de kamer, maar ook verschillende zwembaden, sportactiviteiten, restaurants en bars en natuurlijk een geweldig all inclusive menu.

MEER INFORMATIE OF BOEKEN?

TUI turkije lastminute

Splashworld Eftalia lastminute aanbieding

Vertrek op 11 november met TUI naar Alanya en geniet van een superscherpe aanbieding. Voor slechts EUR 353 per persoon verblijf je 8 dagen in dit geweldig mooie hotel.

Behalve een buffetrestaurant vind je er 5 bars, 3 snackbars en een a la carte restaurant.

MEER INFORMATIE OF BOEKEN?

Over de kamers

Je verblijft in een ruime kamer voorzien van airco, tv, gratis wifi en meer. Houd er rekening mee dat in november ook in Turkije het laagseizoen begonnen is. Dat betekent dus wel een supervoordelige deal, maar ook dat sommige faciliteiten minder beschikbaar zijn.

Hieronder vind je een voorbeeld van de kamers zoals deze eruit zien. Afhankelijk van het moment waarop je boeking binnenkomt wordt een kamer voor je gereserveerd.

Het hotel wordt met een 7.4 beoordeeld door TUI gangers. Nadelen die benoemd worden is de grootte van het complex. Over het algemeen heeft iedereen een hele fijne vakantie, maar de grootte van het complex zorgt er wel voor dat niet alles altijd even soepel verloopt. De medewerkers van TUI worden in alle reviews positief benoemd.

kamers splashworld