oostenrijk wintersport lastminutes

Wintersportvakanties voorjaarsvakantie

Rondom de vakantiebeurs is voor touroperators als Sunweb, Corendon, Neckermann en Kras de aftrap van het echte boekingsseizoen. Zeker nu Nederland niet naar het EK gaat wordt door de grote touroperators verwacht dat de boekingen weer een stuk vroeger gemaakt worden dan vorig jaar.

Ook de wintersport aanbiedingen vliegen je om de oren, met een kerstvakantie die eigenlijk compleet in het water liep (geen sneeuw) zullen touroperators er alles aan doen om toch nog zoveel mogelijk mensen op wintersport te krijgen. Als je dus in de voorjaarsvakantie op wintersportvakanties wilt zul je goed op zoek moeten gaan naar goedkope aanbiedingen.

Buiten de schoolvakantie om is er natuurlijk iets meer plek, maar ook omringende landen hebben een voorjaarsvakantie en willen ergens in februari of begin maart nog op wintersportvakanties.

Wintersportvakanties Oostenrijk

Oostenrijk en Frankrijk zijn voor Nederlanders verreweg de populairste wintersportbestemmingen. In dit artikel focussen we op wintersportvakanties Oostenrijk, maar in een volgend artikel nemen we ook wintersportreizen naar Frankrijk mee. Een all inclusive wintersportvakantie is een relatief nieuwe ontwikkeling, maar de verwachting is dat meer en meer hotels en resorts dit aan zullen gaan bieden in de toekomst.

Qua prijs/kwaliteit kun je zodoende op een lekker goedkope wintersport vakantie. We hebben voor jou een All inclusive wintersport uitgezocht in het Salzburgerland. Voor een 8-daagse wintersportreis in het februari betaal je slechts EUR 310 per persoon voor een 8-daagse all inclusive wintersportvakantie.

Oostenrijk wintersportvakanties

MEER WETEN OF BOEKEN?

Tijdens dit arrangement verblijf je in een typisch Oostenrijks driesterren familiehotel. Het ligt vlakbij het centrum van Golling en ongeveer 40 kilometer van Salzburg af. Voor EUR 310 per persoon krijg je behalve natuurlijk je overnachting ook een ontbijt, lunchpakket, koffie/thee en gebak, een driegangendiner en drankjes zoals bier, wijn, sapjes en frisdranken (tot 21:00). Je kunt natuurlijk gratis parkeren, kinderbedjes zijn aanwezig en er is in de omgeving van alles te doen. Skieen kan in verschillende skigebieden in de omgeving.

Het hotel scoort een 7.5 gemiddeld. De kamers zijn schoon, enigszins gedateerd, en het buffet voor het ontbijt wordt als zeer goed omschreven.

wintersport oostenrijk salzburgerland