Hotel Sunshine vacation Rhodos

Supergoedkoop Griekenland Sunweb

Bij Sunweb zijn ze verliefd! Op griekenland! Om die liefde extra kracht bij te zetten krijgt elk stel dat boekt naar Griekenland of de Griekse eilanden een korten van 50 euro per persoon.

De actie loopt nog tot en met 26 mei, dus wees er vroeg bij! Er zijn verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, of je nu op zoek bent naar een luxe hotelvakantie, een relaxte zonvakantie of een gezellige reis met z’n tweetjes.

Sunweb Griekenland korting

De korting die Sunweb geeft op bestemmingen naar Griekenland geldt nog een goede week, dus tijd genoeg om rustig te zoeken naar een topbestemming voor een mooie zonvakantie Griekenland. Wij hebben een paar topbestemmingen voor je geselecteerd die zowel goedkoop als enorm mooi zijn.

WIL JE HET HELE REISAANBOD VAN SUNWEB GRIEKENLAND ZIEN < KLIK HIER >

5-sterren luxe op Kos, Griekenland voor EUR 229 pp

Vertrek op donderdag 21 mei voor 4 dagen en geniet van een korte maar relaxte all-inclusive vakantie op Hotel Kipriotis Maris. Geniet van het prachtige grote zwembad, de all-inlcusive formule en de ruime kamers met houten meubels. Het is in mei een aangename gemiddelde 22 graden op Kos, dus heerlijk genieten van zon lukt al volop.

BEKIJK DEZE REIS MET EXTRA KORTING

Hotel Kipriotis Maris Suites Sunweb


 

4-sterren genieten op Rhodos – Hotel Sunshine Vacation Club

Een reis met extra korting die je ook bij Sunweb kunt boeken is de Hotel Sunshine Vacation Club op Rhodos. Ook hier krijg je de EUR 50 korting per persoon en geniet je 5 dagen van de all-inclusive formule van Hotel Sunshine voor slechts EUR 319 per persoon. Vertrek op zondag 24 mei voor deze prijs. Extra boekingskosten van EUR 25 per boeking komen er nog bij helaas.

Ook bij deze reis kun je weer genieten van een zonvakantie Griekenland om niet snel te vergeten. Je verblijft in een heerlijk hotel op Rhodos dat gemiddeld een 8.1 scoort onder gasten van Sunweb.

Deze reis bekijken?

Hotel Sunshine vacation club Rhodos korting

Kortingscodes en aanbiedingen Sunweb 2015

De kortingen die we hierboven noemen worden geheel automatisch berekend. Behalve het bovenstaande geselecteerde aanbod heeft Sunweb tot en met 26 mei 2015 de reizen naar Griekenland stevig in de aanbieding. Voor iedereen die er even tussenuit wil en een lekkere zonvakantie zoekt voor een lage prijs is dit een goede deal. Er zijn dus geen aparte kortingscodes, de aanbiedingsprijs wordt direct verwerkt bij het boeken.