all inclusive turkije

Splashworld Aqua Fantasy Turkije – uitgebreide hotel informatie

Splashworld Aqua Fantasy is een ideale reisbestemming voor wie op zoek is naar een zonvakantie Turkije met heel veel vermaak en entertainment. Dit 5-sterren resort in Turkije scoort gemiddeld een 8.4 en wordt bij TUI ontzettend veel geboekt. In dit artikel schrijven we meer informatie dan je bij de reisorganisaties kunt vinden over het hotel zelf en de faciliteiten!

Splashworld Aqua Fantasy – voor wie?

Met een waterpark met 31 glijbanen, direct aan het strand en met een gigantisch complex is dit een echt familiehotel. Als je voor complete rust gaat is dit misschien niet je beste vakantieplek, maar voor gezinnen met kinderen is het Splashworld Aqua Fantasy resort een echte aanrader. De ruime familiekamers maken het aanbod compleet.

Gelukkig is er wel aan de ouders gedacht. Er is een aparte Adult Pool voor alleen volwassenen, compleet met jacuzzi en poolbar. Ook ligt het direct aan het strand. Uiteraard is er ook een animatieclub voor de kinderen tot en met 11 jaar. Voor de oudere kinderen is er een discotheek op sommige avonden.

O ja, het animatie-team is ook nog eens Nederlandstalig!

Waar ligt het?

Het all inclusive 5-sterren hotel ligt op ongeveer 8 kilometer van Kusadasi in Turkije. Het is wel een stukje vanaf het vliegveld, dus de transfer zal niet al te kort zijn, maar eenmaal aangekomen ben je dat natuurlijk direct vergeten. Voor kinderen en pubers een absolute toplocatie met heel veel te doen.

Wat kun je er allemaal nog meer doen?

Je kunt natuurlijk een daguitstap maken naar Kusadasi, maar Splashworld Aqua Fantasy heeft meer te bieden. Zo kun je de volgende activiteiten ondernemen:

  • Tafeltennis
  • Voetbal
  • Volleybal
  • Fitness
  • Boogschieten
  • Kano
  • Waterfietsen
  • Windsufren (licentie verplicht)
  • Stoombad, sauna, hamam en massage
  • Extreem veel glijbanen waaronder 4 tube glijbanen, 2 snelle glijbanen, een lazy river, een kinderpark en een golfslagbad.

Meer weten of boeken?

Splashworld Aqua Fantasy

Recensies en reviews Splashworld Aqua Fantasy

Het is 1 van de meest geboekte hotels in het reisaanbod van TUI en heel populair bij families. Op de koffie na is bijna iedereen ontzettend tevreden. Het eten wordt als goed omschreven, maar zoals vaak met all inclusives is het moeilijk om echt perfect te koken in zulke hoeveelheden. Wel zijn er ter plekke ook een aantal a la carte restaurants.

Gemiddeld scoort het hotel dan ook een goede 8.4, meer dan genoeg om een reisje ernaar toe te boeken.

Meer weten of boeken?

Prijzen en kortingen Splashworld Aqua Fantasy

Kortingen worden door reisorganisaties tegenwoordig rechtstreeks in de prijs verwerkt. Voor een weekje all inclusive in mei betaal je ongeveer 600 euro per persoon. In het hoogseizoen betaal je natuurlijk een stuk meer, tot wel 1200 euro per persoon.

Wanneer boeken?

Eigenlijk hangt het moment van boeken af van jezelf. Wil je per se in het hoogseizoen en wil je per se naar Splashworld Aqua Fantasy, dan is het in de gaten houden van vroegboekkortingen aan te raden. Maakt het je iets minder uit en ben je flexibel met reisdata, dan kun je beter in de meivakantie reizen of aan het einde van het zomerseizoen, dat kan voor een gezin al snel duizenden euro’s schelen.

lastminutes turkije

Meer weten of boeken?