TUI lastminute orlando

Retourtje Disneyland? Maar dan wel in de USA! EUR 359

Altijd al eens naar Disneyland in Orlando willen gaan? Universal Studios bezoeken? Of 1 van de andere geweldige pretparken in en rondom Orlando, Florida? Of zoek je een fly-drive USA waarbij je in een week of 10 dagen Florida ontdekt? Varen tussen de alligators, Cape Canaveral bezoeken en wellicht zelfs een lancering van een raket bekijken? Check dan zeker deze spectaculaire aanbieding van TUI. Voor slechts EUR 359 per persoon vlieg je vanaf schiphol retour naar Orlando in Florida. Je kunt ook kiezen voor Miami als reisbestemming overigens.

MEER WETEN OF BOEKEN?

Orlando goedkoop

Florida in februari

Met een gemiddelde temperatuur van 24 graden in februari is Florida een echte zonbestemming, juist ook in de winter. Even ontsnappen aan de drukte en genieten van een topvakantie in de USA. Daarnaast is het relatief kort vliegen en spreekt iedereen natuurlijk Engels.

De dollarkoers is op het moment niet zo gunstig, maar je zult merken dat prijzen in de USA niet hoger liggen dan in Nederland. Reken dus op ongeveer vergelijkbare uitgaven. Wat wel duurder is zijn natuurlijk de entree prijzen voor de pretparken, maar ook hier zijn goede en goedkope aanbiedingen te vinden. Het goedkoopst is het kopen van een combinatie ticket waarmee je meerdere pretparken kunt bezoeken tijdens je verblijf.

Maar, Florida is veel meer dan alleen pretparken. Zo kun je een prachtige tocht maken door de Everglades. Een auto huren is dan ook zeker een aanrader tijdens deze vakantie. Ook een leuke optie zijn de verschillende fashion outlet centers in Florida. Goedkoop shoppen en veel verschillende merken vind je hier bij elkaar. Natuurlijk is ook het strand een top optie. Geniet van heerlijk zomers weer langs de vele stranden. Ook Miami is natuurlijk een must-see.

MEER WETEN OF BOEKEN?

ESTA en andere verplichtingen

Als je naar Amerika wilt reizen is het verplicht vooraf online een visum aanvraag te doen. De kosten hiervoor bedragen $14 en kun je alleen met een creditcard betalen. Deze creditcard hoeft niet op je eigen naam te staan overigens, maar let er op dat dit wel verplicht is als je een auto wilt huren. Na het invullen van het vrij uitgebreide online formulier kun je direct controleren of je aanvraag goedgekeurd is.

Bij het binnenkomen van de VS worden je vingerafdrukken opgenomen (dit geldt overigens ook voor bezoek van Disneyland…) en wordt een foto gemaakt. Daarnaast krijg je voor vertrek vanuit Nederland een kort gesprekje met iemand van de douane en bij binnenkomst in de USA weer. Maar….als je eenmaal binnen bent kun je al dit soort dingen achter je laten en genieten van vriendelijke Amerikanen, prachtig weer en goede betaalbare hotels of appartementen. Als je veel gaat reizen raden we je aan gewoon in een motel of hotel te overnachten, maar als je de hele week op 1 plek blijft is een appartement vaak goedkoper.

Orlando hotels

Alleen vlucht boeken

Het meest goedkoop is het om de vliegreis te boeken als lastminute met TUI. Dit is nog goedkoper dan vliegen met KLM overigens. Als lastminute is deze reis het goedkoopst en betaal je echt weinig voor een dergelijke lange vlucht. We raden je aan om voor een hotel of appartement eerst te bedenken wat je wilt en vervolgens de verschillende vergelijkingssites gebruikt om een goedkoop hotel te vinden. Let daarbij ook op dat een huurauto wel echt praktisch is, want hoewel veel hotels wel shuttles naar de verschillende pretparken hebben is er niet altijd even veel te beleven op de resorts zelf.

TUI Fly – dreamliner

Als je deze vlucht boekt vlieg je met de nieuwe Dreamliner naar Orlando Florida. Een top lastminute bestemming die niet zo bekend is, maar met goedkope vluchten zoals deze binnen handbereik!