Pinksterweekend lastminute

Juni is dé maand om Parijs te bezoeken! Een 5-daagse busreis Parijs boek je al voor EUR 219, waarbij je deze maand ook nog eens geen boekingskosten betaalt!

5 dagen Parijs aanbieding

BOEK DEZE AANBIEDING

De eerste dag is natuurlijk een reisdag, maar aan het einde van de middag kom je aan in Parijs. Onder begeleiding van een gids ontdek je Parijs al en ga je ergens lekker eten (optioneel, niet inbegrepen). Uiteraard kun je ook zelf op pad gaan en de omgeving verkennen.

Op dag twee begint deze stedentrip Parijs met een stadstour met de touringcar. De reisleiding vertelt tijdens de rit over de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden. Die zijn er natuurlijk meer dan genoeg in Parijs! De Sacre Coeur, het Centre Pompidou, de Arce de Triomphe en natuurlijk de Eiffeltoren staan allemaal op het programma.

Op dag drie bezoeken we met de touringcar het kasteel Vaux le Vicomte, een 17e eeuws kasteel dat als decor voor vele films heeft gediend. In de middag heb je d emogelijkheid om met de gids door het stadsdeel Le Marais te wandelen. Ook kun je natuurlijk zelf op pad gaan.

Ook een bezoek aan Disneyland Parijs op eigen gelegenheid behoort natuurlijk tot de mogelijkheden tijdens deze reis.

Op dag vier rijden we naar de Dome des Invalides en naar het Louvre. Het is mogelijk het museum te bezoeken of een mooie wandeling in de omgeving te maken, bijvoorbeeld op de Place de La Concorde.

Op de laatste dag is er de mogelijkheid om een boottochtje op de Seine te maken, maar je kunt ook zelf nog op pad. We bezoeken de wijk Montmartre waar ook de Sacre Coeur bezocht kan worden.

BOEK DEZE AANBIEDING

Aanbiedingen Stedentrip Parijs

Deze 5-daagse busreis Parijs vindt plaats met Van Nood reizen. Voor slechts EUR 219 per persoon verblijf je 5 dagen in Parijs. Je logeert tijdens de busreis in een goed hotel aan de ring van Parijs. De hotels liggen altijd binnen metrozone 1 tm 3 en op loopafstand van een metrostation. Dat maakt het zelf bezoeken van de stad vele eenvoudiger.

Kortingscodes, coupons en kortingsbonnen zijn niet beschikbaar. De aanbiedingen in juni gelden bij het reguliere boeken via de site.

BOEK DEZE AANBIEDING