Hotel Tuxpan Cuba

Nazomeractie Kras.nl – extra kortingen tot 250 euro.

Zo aan het einde van de zomer maken touroperators de balans op. Vergeleken bij vorige jaren zijn de zomerboekingen voor veel reisorganisaties fors achtergebleven bij de verwachtingen. Voor u als consument levert dat hele mooie zomer aanbiedingen op waarbij je echt goedkoop een lastminute kunt boeken.

Voor ons een goede reden om het aanbod van Kras er nog eens bij te pakken en een aantal mooie lastminute vakanties te vinden. Met name reizen naar de Caribische Eilanden Curacao en Bonaire, maar ook echte zonvakantie bestemmingen als Mexico en Gambia zijn stevig in de aanbieding bij Kras.

Voor iedereen die op zoek is naar een mooie reis met aantrekkelijke kortingen is dit ideaal.

Voor slechts EUR 839 vlieg je bijvoorbeeld met Arkefly al naar bonaire en verblijf je in een gezellige en comfortabele lodge op Bonaire. KLIK VOOR MEER INFO

Een andere, minder voor de hand liggende maar zeker mooie optie is een reis naar Cuba. Deze lastminute aanbieding waarbij je 9 dagen in een resort op Cuba zit voor slechts EUR 836 per persoon is de moeite van het bekijken zeker waard. Geniet van een mooie vakantie, de Cubaanse sfeer en uiteraard het mooie weer. Klik voor meer info – Je verblijft in 3-sterren hotel Tuxpan op Cuba.