Mooie aanbieding met een 10 als klantwaardering 8 dagen 14 mei EUR 399pp

Zo af en toe komen we hele mooie reisjes tegen voor goede en realistische prijzen. Deze lastminute vakantie van Sunweb is er daar 1 van. Omdat we vandaag toch al een andere “crisis” bestemming geplaatst hebben, vonden we dat een mooie gelegenheid om ook een vakantie naar Griekenland erbij te zetten!

 

8 daagse vliegvakantie Griekenland voor 2 personen met vertrek op 14 mei: EUR 399 per persoon!

Let op: bij je boeking worden nog EUR 25 boekingskosten in rekening gebracht evenals een bijdrage van EUR 2,50 voor het calamiteitenfonds.

Waar verblijf je:

Hotel Aria in Griekenland in de plaats Skiathos. Skiathos is 1 van de eilanden aan de oostkust van Griekenland. Maak je niet druk of er genoeg te doen is, er bevindt zich op korte afstand een heerlijk en populair strand. Deze zonvakantie in Griekenland wordt vooral geboekt door stelletjes ouder dan 30 jaar, waarschijnlijk in verband met de rust in de omgeving.

BOEK DEZE LASTMINUTE

Faciliteiten:

  • Zwembad
  • Dichtbij zandstrand (60 meter)
  • Eenvoudige maar prima kamers
  • Eetcafe met bar aanwezig

Over Skiathos:

De hoofdattractie op dit eiland, dat onderdeel uitmaakt van de eilandengroep de Sporaden, zijn de vele zandstranden waar je heerlijk kunt genieten en tot rust kunt komen. Ook de prachtige dennenbossen zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel

 

BOEK DEZE LASTMINUTE