Kalkar aanbieding

Lentedeal Wunderland Kalkar aanbieding pinksteren

Met het pinksterweekend genieten van een all inclusive korte vakantie voor het hele gezin? Dan is Wunderland Kalkar zeker iets voor jullie! Eenmalig betaal je het tarief van EUR 169 per persoon, waarvoor je vervolgens het hele weekend onbeperkt kunt genieten van het attractiepark, maar ook van Ontbijt, lunch, koffie en thee (met gebak!), toegang tot het familiepark, de sport en spelfaciliteiten en entertainment.

MEER WETEN OF BOEKEN?

Ook onbeperkt frietjse, ijs, frisdrank, koffie en thee is inbegrepen bij de prijs. Een ideaal weekendje weg voor een prijs die je vooraf kan bepalen. Wunderland Kalkar ligt net over de grens met Duitsland ter hoogte van Bottrop en is uitstekend te berijden vanuit verschillende plaatsen in Nederland.

Over het familie park Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is ideaal voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 12/13 oud. Zo vind je er onder andere een safari adventure, een pony trein, allerlei draaiattracties, maar ook een geweldig klimtuin, botsautootjes, een verkeerspark, zweefmolen, wildwaterbaan, vliegende olifantjes. een schip dat heen en weer gaat en nog veel meer. Een fantastisch leuk weekendje uit voor het hele gezin en met deze aanbieding lekker goedkoop.

Korting Wunderland Kalkar

Met de prijs die je betaalt voor het pinksterweekend als je via deze link boekt kun je rekenen op een uitstekende prijs voor een gezellig weekendje weg met het hele gezin. Boek tijdig!