Lastminutes in de meivakantie

De meivakantie staat weer voor de deur, ideaal om nog snel een goede lastminute te scoren en er even tussenuit te gaan. De meivakantie leent zich perfect voor een weekje weg in eigen land of in 1 van onze buurlanden. Ook dit jaar zullen miljoenen Nederlanders weer gebruik maken van de mogelijkheid om eventjes op vakantie te gaan.

Echte lastminutes en stedentrips

Als expert op het gebied van busreizen is Van Nood een goede partij voor een busreis. Op deze pagina vind je een aantal mooie lastminute aanbiedingen en kortingen. Er zijn geen kortingscodes beschikbaar, maar de prijs wordt vanzelf aangepast op de pagina.

Bijvoorbeeld:

5 dagen parijs met vertrek op 4 mei voor EUR 239 pp

Bij deze reis heb je zowel de busreis als de overnachtingen in Parijs inbegrepen bij de prijs. Een eenvoudig ontbijt is dagelijks inbegrepen. Ook een stadstour door Parijs is inbegrepen. Daarnaast heb je een heleboel vrije tijd en mogelijkheid om Parijs zelf te ontdekken tijdens deze lastminute parijs.

Of….Ga naar Praag in de meivakantie

Een echte aanrader, zeker in de meivakantie is Praag. Een prachtige stad in Tsjechie met veel hoogtepunten. Met deze busreis naar Praag ben je in no time in deze historische stad en geniet je van terrasjes, maar ook van de vele moderne winkels die er inmiddels te vinden zijn. Een foto op de beroemde brug hoort er natuurlijk ook bij! En dat voor slechts EUR 159 per persoon inclusief hotel!

BOEK DEZE LAST MINUTE

Kortingscodes en aanbiedingen van Noord reizen

De prijzen van van Nood zijn alleszins redelijk. Voor een 4 of 5-daagse stedentrip inclusief busreis en hotelovernachtingen betaal je tussen de 150 en 250 euro per persoon. Er zijn dan ook geen kortingscodes beschikbaar.