lastminutes Gambia

Lastminutes Gambia worden steeds normaler. Alle grote touroperators bieden Gambia inmiddels aan als winterzon vakantiebestemming. Gambia is goedkoop, mooi en heerlijk zonnig. Het ligt ingeklemd door Senegal en is eigenlijk maar een minilandje, maar het is er stabiel, altijd mooi weer en prachtig. Daarnaast zijn de zonvakanties naar Gambia goedkoop en betaalbaar en ben je voor EUR 400 al een weekje op vakantie naar het mooie Gambia.

Taal:

Engels is de officiele taal in Gambia, maar er wonen ontzettend veel verschillende stammen in Gambia, elk met eigen gewoontes en achtergronden. Er wonen ongeveer 1,5 miljoen inwoners, waarvan de meesten aan de kust wonen.

Gambia als reisbestemming

Gambia is een arm land. Met een jaarinkomen van slechts 1000$ per persoon is het 1 van de armste landen ter wereld. Niet fijn, maar dankzij het toerisme wordt de situatie voor veel inwoners van Gambia met rasse schreden beter. In veel van de recensies en reviews over Gambia wordt de vriendelijkheid van het volk geroemd en zijn de ervaringen met de inwoners dan ook hartstikke goed.

In Gambia leven 450 verschillende soorten vogels. Een vogelsafari is dan ook zeker de moeite als je op vakantie bent in Gambia. Toch vind je er nog een aantal andere dieren, maar met name in de natuurparken. In het wild zijn er in het binnenland alleen nog nijlpaarden en krokodillen te vinden, evenals sommige apensoorten. Chimpansees leven nog in een klein gebied. Aan de kust zijn onder andere zeeschilpadden, roggen, zwaardvissen en dolfijnen te vinden.

All inclusives Gambia

Zowel Corendon als Tui en andere touroperators bieden inmiddels reizen aan naar Gambia. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 30 graden, dus voor een lastminute zonvakantie ideaal!

Voor ongeveer EUR 400 per persoon kun je van de winterzon genieten. Lastminutes Gambia zijn soms nog iets goedkoper, maar het is een reisbestemming met redelijk constante prijzen. Afhankelijk van je wensen kun je goedkopere lastminutes Gambia krijgen, maar het is wel even van belang goed op de kwaliteit van de accommodatie te letten. De meeste hotels in Gambia zijn op basis van logies, zodat je zelf nog ergens uit eten kunt, maar ook all inclusives zijn te boeken.

Winterzon Gambia

Gambia heeft tropische temperaturen tussen de 31 en 38 graden gemiddeld. In de zomerperiode is de kans op regen het grootst, terwijl je in de periode tussen november en mei feitelijk geen regen hebt in het land. Dit maakt het een meer dan perfecte bestemming voor een zonvakantie in de winter. Ook de vliegtijd valt enorm mee. In ongeveer 7 uur vlieg je vanaf Schiphol naar Gambia. Een transfer is bij de meeste touroperators standaard inbegrepen bij de prijs.

Aanbiedingen en Kortingen Gambia

De touroperators corendon, TUI, Kras en sunweb hebben regelmatig lastminute aanbiedingen naar verre bestemmingen. Ook voor Gambia kun je rekenen op mooie lastminutes. Je hoeft echter al lang niet meer op zoek naar kortingscodes en aanbiedingen online, want standaard worden alle kortingen al direct in de prijs verrekend. Dit scheelt een hoop zoekwerk en zorgt ervoor dat je veel beter weet wat je reis gaat kosten.

Hotels Gambia:

We hebben hieronder een paar mooie hotels voor je op een rijtje gezet. Alle hotels scoren minimaal een 8 als klantenbeoordeling. Als er bijzonderheden zijn zetten we het er natuurlijk bij!

Hotel Senegambia Beach

Senegambia hotel korting

 • Scoort gemiddeld een 8.4
 • Ongeveer EUR 600 per persooon
 • 4 sterren
 • Met superior kamers
 • Poolbar aanwezig
 • Met apen en vogels in de tuin

Meer weten over dit hotel?


Bamboo Garden Hotel

Voor lastminutes Gambia is dit een prima hotel. Iets goedkoper dan het Senegambia Beach hotel gemiddeld en met een beoordeling van maar liefst een 8.8 gemiddeld.

Bamboo Garden last minutes gambia

 • Kleinschalig
 • Gratis wifi in openbare ruimtes
 • Buitenbad, kinderbad
 • Activiteitenprogramma
 • Zwembadbar
 • 3,5 ster

Coco Ocean Resort & Spa lastminutes Gambia

Ga je voor luxe? Dan is dit een heerlijke, fantastische locatie. Een ontspannen maar luxe sfeer met prachtige kamers en een fantastische locatie. Gemiddeld scoort het Coco Ocean Resort dan ook een 8.9.

lastminutes gambia

Meer hotels in Gambia bekijken? KLIK

Voor de beste lastminute deals bezoek je deze website. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief voor een regelmatige update van de beste lastminutes Gambia.