Lastminutes florida

Lastminutes Florida, Miami EUR 299 pp

Lastminutes Florida boek je nu! Op zoek naar een betaalbare en unieke vakantie? Onze aanrader is Florida met TUI tegen echte bodemprijzen. Voor een 9-daagse vliegreis inclusief huurauto naar Miami in Florida betaal je op dit moment slechts EUR 299 per persoon. Accommodatie is dan niet inbegrepen, maar dat geeft wel veel flexibiliteit. Miami is als reisbestemming ideaal, zeker ook voor gezinnen met kinderen. Daarnaast is Florida qua vliegafstand nog heel goed te doen. In november en december is het weer er over het algemeen nog prima met een graad of 20 tot 25.

Lastminutes Florida

Meer weten over deze aanbiedingen? Check ze!

Een bizar goedkope lastminute Florida boek je op het moment via TUI. Ter vergelijking: als je alleen een vliegticket koopt via KLM ben je minimaal EUR 500 per persoon kwijt. Dit is dus met recht een echt goedkope last minute te noemen.

Overigens krijg je op dit moment bij boeking zelfs een gratis upgrade van je huurauto.

Florida lastminutes

Accommodatie

Omdat accommodatie bij deze superaanbieding van TUI niet inbegrepen is, heb je eigenlijk heel veel opties. Als je een rondreis wilt doen (en dat raden we je eigenlijk wel aan), dan kun je via een app van Expedia bijvoorbeeld eenvoudig goedkope accommodatie vinden. Een aanrader zijn de Motel6 motels. Deze zijn kwalitatief eigenlijk altijd in orde en kunnen zeer goedkoop zijn. Ook motel8 is een goede optie, vaak net iets duurder, maar kwalitatief ook net iets beter.

Wat te doen tijdens je lastminutes Florida?

Tijdens deze lastminutes Florida raden we je aan de volgende dingen zeker te doen. Je kunt je reis natuurlijk helemaal zelf invullen zoals je wilt, maar met onderstaande adviezen weten we zeker dat je een droomvakantie zult beleven:

  • Seaworld – of je nu voor of tegen bent, Seaworld is een indrukwekkend park met heel veel dieren. Door bekendheid te genereren voor het zeeleven worden jaarlijks miljoenen dollars ingezameld voor goede doelen.
  • Disney – een must natuurlijk. Je kunt kiezen om alleen naar het originele pretpark te gaan of te kiezen voor meerdere parken. Het onlangs geopende Harry Potter kasteel is zeker ook de moeite waard.
  • Universal studios. Als je toch in Florida bent kun je dit eigenlijk niet missen. Een geweldig pretpark met heel veel aandacht voor details.
  • NASA – bezoek het officiele NASA terrein bij Cape Caneveral. Ongeveer eens per maand wordt een raket gelanceerd vanaf hier. Via de site van de NASA kun je exact zien waar en wanneer en je kunt kijken! Een onvergetelijke ervaring, doen dus!
  • Alligators – neem een hoverboot over de moerassen en zie schildpadden en alligators tijdens een enerverend stukje varen. Een supermooie manier om alligators in hun natuurlijke omgeving te zien en goedkoop
  • De Floriday Keys – onmisbaar. Ga lekker snorkelen, zwem met dolfijnen of ga naar de fantastische zandstranden. Onze tip is wel om wellicht niet te overnachten op de keys, want je betaalt al snel twee tot drie keer zoveel als elders.
  • Miami natuurlijk! Een fantastisch gebouwde en mega grote stad waar alles wat hip en happening is gebeurt. South Beach is een aanrader vanwege de gezellige sfeer en de bijzondere mensen.

Meer weten over deze aanbiedingen? Check ze!

lastminutes florida