Lastminutes Antalya Turkije

Antalya is voor Nederlanders een populaire reisbestemming. Veel lastminutes Antalya worden vanuit Nederland geboekt. Jaarlijks vieren honderdduizenden Nederlanders naar alle tevredenheid hun vakantie in Antalya in het warme Turkije. Antalya heeft in totaal bijna anderhalf miljoen inwoners en is dus best een grote stad. Met de vele resorts en hotels kun je er altijd wel lastminute iets vinden tegen lage prijzen.

De verwachting is dat in de zomer van 2016 de reizen en met name lastminute prijzen naar Turkije nog lager gaan liggen dan de jaren hiervoor. Via het lastminute blog houden we je dagelijks op de hoogte van de beste lastminutes naar Antalya.

Things to do Antalya – bezienswaardigheden

Soms wil je niet je hele vakantie doorbrengen in je hotel of resort natuurlijk. Hieronder hebben we een paar leuke excursies voor je verzameld. Meestal kun je die gewoon boeken vanaf je eigen hotel.

Watervallen Düden

Net even buiten Antalya vind je deze prachtige watervallen. Je kunt een mooie wandeling achter de waterval door maken, waar je een grot vind. Een leuke uitstap als je wilt genieten van wat anders dan je hotel.

Atatürk museum

Het nationale museum is helemaal gewijd aan de Turk Atatürk. Hij wordt gezien als de oprichter van Turkije. Het museum is een replica van zijn huis en de moeite waard voor wie iets meer wil weten over de geschiedenis van Turkije.

Hierapolis & Pamukkale

Al vanaf de bijbel is Hierapolis een plaats die genoemd wordt. Beiden zijn archeologische vindplaatsen, ten noorden van Denizli in Turkije. Het water komt uit de grond met een temperatuur van 35 graden. Hierdoor is er een soort afzetting ontstaan van witte kalkterassen die het een beetje een spookachtig uiterlijk geven.

Perge Ruines

Perge was 1 van de rijkste en oudste steden van de oudheid en liggen zo’n 15 km buiten Antalya. De stad is ingenomen door de perzen, maar Alexander De Grote verdreef deze vervolgens. Het is 1 van de best bewaarde steden uit de oudheid en alleen daardoor al een must see.

Actieve en sportieve excursies Antalya

Maar….voor wie musea en archeologische vindplaatsen niet echt interessant zijn hebben we ook nog een paar awesome activiteiten op een rijtje gezet:

Raften – Fortune rafting en canyoning tours

Als je adrenaline wilt voelen en met pubers op pad bent is raften en canyoning perfect om je vakantie een boost te geven. Niet te duur, hartstikke avontuurlijk en middenin de natuur zijn dit ideale excursies als je al een paar dagen op het strand gelegen hebt.

E-bike antalya

Gaat dat je iets te ver, dan kun je ook gewoon een e-bike huren en een route volgen. Een leuke manier om eens iets anders te doen en zonder al te veel zweten!

Rivertubing

Relaxed de rivier afdalen doe je met rivertubing. Een soort mega lazy river!

Lastminutes Antalya

Houd ons blog in de gaten voor scherpe lastminutes Antalya. Als experts op het gebied van kwalitatief goede lastminute aanbiedingen kun je via facebook of via onze nieuwsbrief makkelijk op de hoogte blijven van top lastminutes.