Wintersport

Lastminute wintersport in voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie is de duurste periode om op wintersportvakantie te gaan. Een lastminute wintersport vind je dan ook niet of nauwelijks tegen hele lage prijzen. Omdat veel mensen toch in die periode willen reizen hebben we een lastminute wintersport reis uitgezocht in Oostenrijk die betaalbaar is, prachtig gelegen, een binnenzwembad heeft en in de voorjaarsvakantie slechts EUR 476 per persoon kost. Wat je hiervoor krijgt? Lees maar:

  • Goed restaurant
  • Wellness
  • Gratis wifi
  • Veel skipistes in de buurt
  • Skipas inbegrepen
  • Eigen parkeerplaats
  • Verblijf op basis van halfpension is mogelijk

Lastminute wintersport oostenrijk

MEER WETEN OF BOEKEN?

Lastminute wintersport Oostenrijk voorjaarsvakantie

Als het even kan raden we je natuurlijk aan om een weekje eerder of later te gaan, dat scheelt ontzettend veel geld, maar als je met de kinderen op wintersportvakantie wilt heb je niet altijd veel keus voor wat betreft data.

Je verblijft tijdens de voorjaarsvakantie in hotel Post Am See in Tirol (Pertisau). Dit viersterrenhotel krijgt gemiddeld een 8.6 van de TUI boekers. 93% van de reizigers zou het hotel aanraden. Zoals veel Oostenrijkste hotels die al jaren als hotel fungeren is het meubilair en de inrichting niet altijd even modern, maar dat heeft ook wel een bepaalde charme natuurlijk.

Je verblijft bij het meer en hebt dus ook mooie uitzichten. De sauna wordt benoemd, je kunt heerlijk zwemmen en, niet onbelangrijk, ook de bedden worden als goed beschouwd door de mensen die er geweest zijn.

TUI

TUI is 1 van de grootste reisaanbieders van Nederland. Je kunt behalve een eigen vervoer reis ook kiezen uit een reis met vlucht of als busreis. Nadeel is natuurlijk wel dat je dan beperkt bent in wat je mee kunt nemen, dus met de auto is wel zo prettig.

Kortingen en aanbiedingen van TUI worden direct in de prijs verwerkt. Vroeger werd nog wel eens gewerkt met kortingscodes, maar dat doet eigenlijk geen enkele reisorganisatie meer. Je ziet eventuele kortingen dus direct in de prijs verwerkt.

Lastminute wintersport

Het hotel is prachtig gelegen en echt Oostenrijks. In de buurt kun je zowel langlaufen als skieen. Je verblijft bij skigebied Zwolferkopf en je skipas is inbegrepen.

Bijkomende kosten

Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting en eventueel kosten voor ontbijt of halfpension, maar dat kun je ook ter plaatse nog organiseren.

MEER WETEN OF BOEKEN?