aanbieding februari

Lastminute wintersport Februari 2017

Nu in Nederland de laatste restjes winter zich aandienen is het een goed moment om te kijken of je zelf nog een weekje wintersport pakt in februari. Er zijn nog mooie lastminute aanbiedingen te vinden, onder andere in Oostenrijk en Frankrijk. We hebben alleen gekeken naar wintersportreizen van een week, met eigen vervoer. Vaak kun je de bus nog wel bijboeken trouwens of een goedkope vakantievlucht vinden.

8 dagen 2 personen vertrek 25 februari – Kaiserblick

EUR 339 per persoon.

Je verblijft in Gasthof-pension Kaiserblick in het Alpbachtal. Een gemoedelijk pension dat zich vooral richt op mensen die willen langlaufen, maar ook veel mogelijkheden biedt voor mensen die willen skieen. Je verblijft op basis van halfpension, dus ontbijt en diner zijn inbegrepen. Je skipas is niet inbegrepen bij deze wintersportreis.

  • Skigebied Alpbachtal Wildschonau met 145 km piste
  • 45 km van luchthaven Innsbruck
  • Gratis parkeren

lastminute februari

MEER WETEN OVER DEZE AANBIEDING?

8 dagen incl. skipas in Risoul in Frankrijk

EUR 389 per persoon

Op slechts 500 meter van Risoul in de Franse Alpen boek je voor een weekje met vertrek op 25 februari een heerlijke lastminute wintersport aanbieding incl. skipas en verblijf in een appartement of studio. Het ligt direct aan de skipiste, dus ideaal!

Alpen frankrijk

MEER WETEN OF BOEKEN?

Voor een wintersportvakantie is het vaak raadzaam tijdig te boeken, zeker als je naar bekende skigebieden gaat. Veel Nederlanders kiezen ervoor om standaard naar dezelfde accommodatie te gaan, maar het kan uiteraard helemaal geen kwaad om ook eens iets anders te proberen.

Wat belangrijk is, is je af te vragen wat je zoekt in een hotel of appartement. Wil je luxe en een luxueuze uitstraling? Of ben je meer iemand die de hele dag buiten en dan in de apres-ski zit? In dat geval kun je waarschijnlijk met een iets eenvoudiger hotel of appartement af. Ook als je met kinderen reist heb je natuurlijk andere wensen dan wanneer je met vrienden op pad gaat.

Voor een goede wintersportaanbieding kun je altijd op onze site terecht!