Lastminute weekendje weg

Binnenkort vind je op deze pagina goede deals voor een last minute weekendje weg. Vaak in eigen land, soms in Belgie of Duitsland. Meestal voor 2 of 3 overnachtingen, maar soms ook langer of korter. We kijken naar prijs/kwaliteit en niet alleen naar hele lage prijzen.

Kortingen en aanbiedingen Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is nog het beste te vergelijken met Preston Palace in Almelo. Behalve een gezellig familiepark kun je er kiezen voor weekendjes weg met een hotelovernachting (of meerdere hotelovernachtingen) waarbij alles inbegrepen is. Ideaal, want zo weet je vooraf wat je kwijt gaat zijn aan je weekendje weg met de kinderen. Groot voordeel van Wunderland Kalkar is dat het lekker dicht bij de Nederlandse grens ligt bij Bottrop (vlakbij Arnhem) en daardoor goed bereikbaar is, ook voor een weekendje weg met bijvoorbeeld pasen of pinksteren.

Behalve onbeperkt eten en drinken heb je gratis toegang tot het familiepark en kun je in de avonden genieten van entertainment en een lekker biertje op het terras.


Lastminutes center parcs

Het meest bekende bungalowpark in Nederland voor een weekendje of midweekje weg is toch wel Center Parcs. Lang niet altijd goedkoop en vaak zelfs best prijzig, is center parcs wel de ideale plek voor een weekendje weg. Center parcs heeft regelmatig last minute deals waarbij je ongeveer de helft kunt besparen op de originele prijs. Ook zijn er vaak kortingscodes te vinden en na een bezoek aan center parcs ontvang je vaak per post nog een nieuwe aanbieding om snel terug te komen op 1 van de center parcs.

Center parcs staat bekend om Aquamundo en de market dome, maar heeft ook een heel intensief activiteiten-programma voor kinderen en ouders. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel doen op een center parcs.

Ook qua entertainment wordt er goed voor je gezorgd. Het subtropisch zwembad met wildwaterbanen, buitenbad, groot golfslagbad en vaak nog veel andere faciliteiten zorgt er daarnaast voor dat kinderen en jongeren zich perfect langere tijd kunnen vermaken op center parcs.

Er is inmiddels best veel keus in huisjes / bungalows. Ga je voor budget, dan kies je een standaard bungalow zonder voorkeursligging. Je krijgt dan een goede prijs en met een lastminute vaak veel korting. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een luxere of grotere variant. Sommige center parcs parken hebben daarnaast nog speciale bungalows. Zo zijn er speciale kinder bungalows, boothuizen, boomhuizen en meer.


Lastminutes Roompot parken

Inmiddels vind je op een heleboel plekken in Nederland vakantieparken van Roompot. Dit zijn over het algemeen kwalitatief goede vakantieparken op mooie locaties waar je tegen scherpe prijzen (vergelijk ze maar eens met Center Parcs bijvoorbeeld) een midweekje of weekendje weg boekt. De goedkoopste weekendjes kosten bijvoorbeeld maar 80 euro ongeveer, wat het extra leuk maakt als uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan een pretpark of groot zwembad.