lastminute steden trip

lastminute stedentrip New York EUR 494

Deze winter nog een paar dagen er tussenuit? Naar de City that never sleeps, ofwel New York? Voor wie een goedkope lastminute stedentrip zoekt en altijd al eens naar New York heeft willen gaan is deze 3-daagse stedentrip inclusief hotel op toplocatie een goede optie. Je verblijft op 150 meter van het Empire State Building en op 500 meter van Penn station in het Wolcott Hotel. Je vliegt vanaf Brussel naar New York.

MEER WETEN OF BOEKEN

Wolcott Hotel

Het Wolcott Hotel in New York scoort gemiddeld een 8.0, een prima score en met name de centrale ligging wordt geprezen. Daarnaast slaap je op een echte boxspring en geniet je elke ochtend van gratis koffie, muffins en donuts, veel Amerikaanser kun je niet het krijgen. Een goede en betaalbare manier om New York te bewoneren tijdens deze lastminute stedentrip. Je vertrekt op 9 januari.

Hotel Wolcott New York TUI

Het hotel heeft een 3-sterren classificatie en scoort gemiddeld een 8. In het hotel vind je een lounge, pinautomaat, wifi is in openbare ruimtes beschikbaar tegen betaling, maar wij raden je aan om als je graag draadloos internet hebt, gewoon 1 van de vele koffietenten te bezoeken en daar gebruik te maken van gratis internet.

TUI lastminute stedentrip new york

Winterse lastminute stedentrip New York

The big apple in de winter is absoluut de moeite waard. Er ligt regelmatig (veel) sneeuw en het is bijzonder om van deze stad te mogen genieten. Neem wel je winterkleren mee, want het kan er al aardig koud zijn in januari. Daar laat je je natuurlijk niet door tegenhouden, want EUR 494 betaal je normaalgesproken alleen al voor het vliegticket.

Met name de ligging van het hotel Wolcott wordt geprezen in de vele recensies, maar ook het hotel zelf wordt omschreven als klassiek. Wel wat verouderde kamers, maar dat maakt de charme er niet minder op. De ligging scoort namelijk gemiddeld een 9.3, de kwaliteit van de bedden een 8,2 en wat ons betreft zijn dit toch wel de belangrijkste onderdelen, zeker bij een lastminute stedentrip New York!

Meer weten over deze reis? Je vliegt met TUI naar New York en krijgt bij het afrekenen direct de korting in de prijs verwerkt.

Aanbiedingen en kortingen TUI

Kortingen worden direct in de prijs verwerkt. Kortingscodes zijn om die reden niet beschikbaar. Je kunt gewoon boeken via de TUI website, je krijgt dan direct alle kortingen die van toepassing zijn. Wel zo eerlijk, want nu krijgt iedereen de korting en niet alleen degenen die zoeken naar kortingscodes en aanbiedingen.

MEER WETEN OF BOEKEN