Lastminute Saalbach hinterglemm familiereis

Misschien niet de allergoedkoopste wintersport die je kunt vinden, maar zeker een goede deal voor een goede prijs. Saalbach ligt midden in Oostenrijk en is een prachtige wintersportbestemming, met name voor families. Je vind er veel pistes in verschillende moeilijkheidsgraden. Saalbach is een bekende en levendige wintersportbestemming en is zoals alles in Oostenrijk goed georganiseerd. De accommodatie die we hebben uitgezocht zijn prachtig gerenoveerde appartementen op slechts 50 meter van de piste en vlakbij het voetgangersgebied in Saalbach.

Annexe Residence Kristall

3,5 ster, gratis wifi, tegenover de Schattberg skilift en nette, gerenoveerde appartementen met een gezellige uitstraling. Een heerlijk plekje om te wintersporten, maar vooral om ’s avonds lekker terug te komen en te genieten van betaalbare luxe. Je kunt daarnaast parkeren op het terrein.

De eindschoonmaak is inbegrepen.

Rekenvoorbeeld:

Met 4 personen en eigen vervoer betaal je voor dit pension slechts 331,50 voor een 8-daagse wintersportvakantie in Saalbach. Er komen nog EUR 25 aan reserveringskosten bij en een kleine bijdrage voor het calamiteitenfonds.

Annexe Residence Kristall

Annexe Residence Kristall

Deze accommodatie bekijken

———-

Residence Kristall in Saalbach

Of check deze accommodatie, iets duurder, maar met een halve ster meer en net iets meer luxe:

Residence Kristall Saalbach

Voor lastminutes kun je bij Sunweb perfect terecht, maar als je voor iets later in het seizoen nog een wintersportvakantie zoekt ben je ook daar perfect op je plek. Hoewel “harry van de sunweb” waarschijnlijk in het zonnetje zit, kun je relaxed wintersporten in Saalbach. Een familiebestemming voor wintersporters.