Lastminute oktober – Curaçao EUR 529

Nu de herfst er echt aan komt wordt het tijd om er weer af en toe even tussenuit te gaan. Een lastminute naar een warm, zonnig oord komt dan al snel voorbij. Als je geen zin hebt om voor de hoofdprijs op reis te gaan, maar wel een veilige lastminute reisbestemming zoekt waar het ook nog eens vrijwel altijd supermooi weer is, is Curaçao een goede optie.

Curacao lastminute

Curaçao ligt prachtig en heeft het hele jaar door een aangename temperatuur van tussen de 25 en 30 graden. Tijdens deze reis verblijf je 7 nachten (9 dagen) op Curacao in Willemstad. Je vliegt met een dreamliner van TUI naar Curaçao toe, een mooie extra bonus en voor een lage prijs. Heen vlieg je nonstop, terug maak je een tussenstop op het vliegveld van Sint Maarten.

Deze reis met vertrek op 11 november kost EUR 529 per persoon. Daar komt nog EUR 27,50 bij in totaal. Je verblijft in het Academy Hotel in willemstad. Dat betekent dat de mensen die er werken in opleiding zijn om later een hotel te gaan runnen. Dit is gunstig voor de prijs, maar ook leuk als bezoeker, omdat de motivatie natuurlijk extra groot is.

Je ligt in het centrum van Willemstad, dus niet bij het strand. Ideaal als je een zonvakantie zoekt, maar niet per se het strand op hoeft te zoeken. Als je wel direct aan het strand wilt zijn er andere opties en betaal je rond de 50 eur per persoon meer.

Wat Curacao een fijne vakantiebestemming maakt is niet alleen het weer, maar ook de mensen en de rust. Als voormalig Nederlands kolonie zie je nog veel invloeden terug.

Ook voor sportieve activiteiten als snorkelen en duiken staat Curacao goed bekend. Daarnaast is het een populaire bestemming voor zonvakanties. Overigens heeft Curacao zoveel stranden dat je probleemloos met de auto of taxi naar een heerlijk strand kunt rijden.

Meer weten over deze lastminute Willemstad?

Lastminute Jan Thiel Baai

De Jan Thiel Baai is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een strandvakantie. Er zijn veel hippe restaurants, je kunt heerlijk aan het strand liggen en je kunt genieten van veel gezelligheid.

Een verblijf hier kost ook als last minute wel meer dan een vakantie in het centrum van Willemstad, maar het is geheel afhankelijk van de eigen wensen.

Meer weten?