ryalos villas griekenland

Lastminute naar een grieks eiland? 9 mei EUR 425 pp incl huurauto!

Op deze zonnige zondag een mooie aanbieding van Eliza Was Here. Ontdek de Ryalos Villas op Peloponnesos, een grieks eiland dat bekend staat om zon en mooie natuur. Bij vertrek op 9 mei, een echte lastminute dus weer, betaal je slechts EUR 425 per persoon. Ter vergelijking: in het hoogseizoen betaal je hiervoor bijna 900 euro. Een mooie aanbieding dus voor mensen die nog even er tussenuit willen.

Vandaag is het slechts 28 graden en een beetje bewolkt, maar als dat het minimum is heb je dus een heerlijke last minute voor de boeg met heel veel zon op een prachtig eiland. Je verblijft in een luxe en mooi uitgeruste villa.

Pluspunten: de villa’s beschikken over een kitchenette, een broodrooster, oven en nog veel meer. Let er wel even op dat je een creditcard moet hebben om de huurauto in ontvangst te nemen. Natuurlijk beschikt het complex ook over een heerlijk zwembad en heel veel extra mogelijkheden.

KLIK OM TE BOEKEN

We raden je aan om ook de ervaringen van anderen goed door te lezen, wat we zelf natuurlijk ook al gedaan hebben. Overigens zijn de reacties van mensen die hier geweest zijn zonder uitzondering erg positief. Bekijk zelf ook de reviews hier

Griekenland last minute 2013