Appartementen Iliessa Beach

Lastminute inpakker sunweb Griekenland

Nu de zomer in Nederland volop op gang is, is het wellicht niet het moment om naar een lastminute te zoeken, maar elke Nederlander weet dat een periode mooi weer bekroond gaat worden met ouderwetse regen, wind en slecht weer. Altijd goed dus om iets achter de hand te houden. De lastminute die we nu geselecteerd hebben is een vliegvakantie van Sunweb. Reden dat we deze vliegvakantie gekozen hebben is dat het niet alleen een goede deal is, maar ook kwalitatief goed in orde is.

Voor slechts EUR 269 per persoon vlieg je op zaterdag 30 augustus last minute naar Zakynthos Griekenland, waar je kunt genieten van een 8-daagse zonvakantie op een prachtplek.

Een paar voordelen van deze vliegvakantie van Sunweb:

  • Appartementen direct aan het strand
  • Op korte afstand van centrum Agassi
  • Schone appartementen
  • Gameroom aanwezig en meer
  • Scoort onder ervaringen van anderen gemiddeld tussen de 8 en 9, heel netjes voor die prijs!

In andere periodes kun je ook nog op reis, maar houd er rekening mee dat het zolang het nog hoogseizoen is dan een stuk duurder is.

Je verblijft tijdens deze vlieg-vakantie in de Appartementen Iliessa Beach op Zakynthos in Griekenland vlakbij de toeristische trekpleister Agassi. Je kunt er van alles doen, maar deze appartementen bieden vooral rust, gezelligheid, comfort en heerlijk zwemwater. Natuurlijk is er op het eiland van alles te ontdekken verder.

Meer weten of boeken? Check SUNWEB

Verblijf appartementen Zakynthos

Vliegvakantie Griekenland

Appartementen Iliessa Beach Zakynthos

Met Sunweb vlieg je snel en comfortabel vanaf Schiphol en is inclusief transfer naar je appartement. Voor 269 euro per persoon een goede deal waarmee je kunt genieten van een perfect zonvakantie in Griekenland zonder teveel kwijt te zijn. Met vertrek op zaterdag 30 augustus zit je daarnaast ook nog eens middenin het hoogseizoen dus uitgestorven dorpen en steden hoef je niet te verwachten.