lastminute gambia

Lastminute Gambia – 9 dagen EUR 349

Deze lastminute Gambia is de moeite van het bekijken even waard. Deze aanbieding is uitsluitend vandaag geldig, maar ook als deze reis niet in de aanbieding is zijn de prijzen nog zeer redelijk te noemen.

Over Gambia

Gambia is een minilandje dat aan weerszijden omgeven wordt door Senegal en dus in Afrika ligt. Het land is klein, maar de kust staat vooral bekend om de goede mogelijkheden voor een zonvakantie. Ruim 25% van het nationaal inkomen is afkomstig vanuit het toerisme. De lage prijzen maken Gambia een aantrekkelijk vakantieland voor wie op zoek is naar een eenvoudige last minute reis.

Lastminute Gambia

Als je een beetje een tropische vakantie zoekt met heerlijk weer en niet al te ver vliegen is Gambia ideaal. In de tuinen van de grote resorts vind je apen, kleurrijke planten, bloemen en allerlei inheemse vogelsoorten. Je zult dus echt het gevoel hebben in een ander land te zijn.

De hotels in Gambia zijn over het algemeen van heel goede kwaliteit, zeker als je de prijs meetelt. De vriendelijkheid van het personeel en de lokale bevolking worden in vrijwel alle reviews en recensies geroemd.

Een lastminute boek je voor een bedrag van rond de EUR 350 per persoon, maar als je iets meer luxe en comfort zoekt loopt dit op tot ongeveer EUR 600 per persoon, maar dat is geheel afhankelijk van de eigen wensen.

Het leven in Gambia is voor ons natuurlijk erg goedkoop waardoor je ook ter plaatse weinig kwijt zult zijn.

Hotels Gambia:

Hieronder vind je een aantal van de meest populaire hotels in Gambia die door Nederlandse touroperators aangeboden worden:

  • Senegambia Beach – een bestseller van TUI met een gemiddelde beoordeling van een 8.4. Het hotel heeft twee zwembaden, een animatie team en een tropische tuin met ontzettend veel dieren.

    Senegambia beach hotel
    Meer weten?

  • Sunset Beach hotel – dit hotel wordt aangeboden door Kras reizen en is op het moment dagdeal. Je boekt deze dagdeal al voor EUR 349 per persoon.
    Lastminute Gambia
    Meer weten?

Gambia is een reisbestemming die meer en meer aangeboden wordt door de grote touroperators. De relatief geringe afstand vanaf Nederland, het altijd heerlijke weer en de mogelijkheden om goedkoop lastminutes te boeken zijn doorslaggevend. Ideaal als je er in de winter nog even tussenuit wilt!