lastminute benidorm

Lastminute Benidorm EUR 329 pp vertrek in maart

Deze lastminute Benidorm is ideaal voor wie nog een een beetje zon wil pakken en de winter echt zat is. Ga voor heerlijk Benidorm dat eind maart alweer ruim 20 graden gemiddeld is en heerlijk is voor wie zoekt naar een heerlijke lastminute zonvakantie Spanje.

Benidorm is een populaire badplaats aan de Costa Blanca en wordt vaak geboekt door mensen die even helemaal klaar zijn met de winter. Er is heerlijk zandstrand en je kunt er van alles beleven.

Van Benidorm kun je houden of niet houden, maar het is een ideale winterzonbestemming met betaalbare hotels en appartementen. Daarnaast is het niet zo ver vliegen en kun je er heerlijk zwemmen en genieten. Het is daarnaast ook ter plekke nog eens heel betaalbaar.

Lastminutes Benidorm maart

Er is een groot aantal lastminutes te boeken naar Benidorm, maar we hebben er 1 uitgezocht die niet direct aan het strand ligt, maar wel een fantastisch mooi zwembad heeft. Nouja, 1? Drie zwembaden maar liefst! Daarnaast is er ook nog een kinderzwembad en een speeltuin aanwezig.

Je verblijft bij deze lastminute in de 3,5 sterren accommodatie App. Gemelos 22. Een beetje een cryptische naam misschien, maar je komt terecht in goed verzorgde appartementen met een mooi aangelegde tuin en een aantal fantastische zwembaden. Daarnaast vindj e alle faciliteiten in de buurt. Het strand is wel ietsje verder, op 650 meter lopen ben je bij het strand. Maar goed, in maart is het weer nog aangenaam en is een kleine wandeling misschien zelfs wel heel aangenaam.

Voor 9 dagen inclusief logies, transfer en vlucht betaal je EUR 329 per persoon. Daarnaast komen er nog boekingskosten bij natuurlijk, maar al met al dus een heel betaalbare accommodatie.

Zonvakantie lastminute benidorm

MEER WETEN OVER DEZE LASTMINUTE?

Over de appartementen Gemelos 22

  • Grote tuin
  • Minisupermarkt
  • Superamrkt
  • Wasgelegenheid
  • Wifi op de kamer
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Kinderzwembad
  • 2 waterglijbanen
  • Fitnessruimte

Bijkomende kosten kunnen er zijn voor het gebruik van airconditioning, maar in maart zul je die niet nodig hebben in verband met de aangename temperaturen.

MEER WETEN OVER DEZE LASTMINUTE?

Sunweb lastminute

Aanbiedingen en kortingscodes Benidorm Lastminutes Sunweb

Alle kortingen en aanbiedingen worden rechtstreeks in de prijs verwerkt. Vroeger werd nog wel eens gebruik gemaakt van speciale kortingscodes, maar tegenwoordig wordt het altijd direct verwerkt in de prijs. Ideaal, want zo weet je dat niet sommige mensen meer voordeel hebben dan anderen.

Als je zoekt naar een heerlijk lastminute weekje weg naar Spanje is dit een ideale vakantie aan de Costa Blanca waar je perfect kunt genieten van de geweldige zwembaden en het lekkere Spaanse zonnetje dat in maart nog goed te doen is!