wintersport frankrijk

Lastminute all-inclusive wintersporten

Veel mensen kennen all-inclusives van zomervakanties in mooie resorts in Egypte, Turkije en Tunesië, maar ook voor wintersporters maakt de all inclusive vakantie een echte opmars. Overdag op de piste, maar heerlijk ontbijten en ’s avonds nagenieten met lekkere maaltijden.

Wil je nog in maart vertrekken, dan biedt met name Frankrijk veel wintersport mogelijkheden. We hebben een aantal mooie, luxe hotels geselecteerd voor een last minute wintersportweek in Frankrijk.

Le lion d’or

De gouden leeuw in het skigebied “Les portes du Soleil”, op de grens tussen Frankrijk en Zwitserland. Dit is 1 van de gezelligste hotels die aangeboden worden door Sunweb. Het personeel spreekt Nederlands, je kunt rekenen op luxe en je kunt er prima apres-skien. De vakantie die we geselecteerd hebben is inclusief skipas en all inclusive. Dat betekent ’s ochtends een prima ontbijt met verse producten, een lunchpakket dat je zelf klaar kunt maken (je bent immers op de piste te vinden), aan het eind van de middag lekkere snacks en elke avond een driegangendiner.

Le Lion d'or wintersport

Meer weten over Hotel le Lion d’or en het aanbod van sunweb?

Je kunt voor bovenstaande wintersportreis kiezen uit een busreis of met eigen vervoer reizen. Reken op een bedrag per persoon van rond de EUR 400 voor een weekje, maar daar zitten je maaltijden bij in, dus een mooie deal.