Last minute curacao

Last minute Curaçao – EUR 549 pp

Helemaal klaar met het winterweer en de stormen die we in Nederland te verduren hebben? Toe aan een heerlijke korte of langere zonvakantie? Denk dan eens aan Curaçao als vakantiebestemming voor een korte zonvakantie. Vertrek nog op 7 of 8 april voor een lastminute Curacao met Arke. In dit artikel vind je onze aanbeveling voor een accommodatie op Curacao, maar uiteraard is er nog veel meer keus.

Verblijf in Willemstad

Als je in het hart van Curaçao wilt verblijven is een hotel of appartement in Willemstad zelf de moeite. Hoewel willemstad geen grote stad is, ademt het wel de Caribische sfeer. De cruise schepen leggen dagelijks aan en het is een gemoedelijk stadje.

MEER WETEN OF BOEKEN?

Weer op Curaçao

Op Curaçao is het eigenlijk het hele jaar door mooi weer, maar tussen maart en juni kun je er het beste terecht omdat je dan ook geen last hebt van het regenseizoen. De temperatuur ligt tussen de 25 en 32 graden. Ook bij half bewolkt weer is het meer dan prima vertoeven op Curaçao, je zult merken dat een half bewolkte dag meer dan voldoende is om lekker bij te bruinen en ook als de zon heel even weg is, is het nog aangenaam warm.

Aanbiedingen en lastminutes Arke

Als je op zoek bent naar een echte last minute bestemming is Curaçao een perfecte optie. Het is ongeveer 9 uur vliegen, maar dan heb je ook wat. De cultuur is gemoedelijk, de sfeer gezellig en het publiek gemengd.

Onze last minute tip: Scuba Lodge – 9.1

Deze accommodatie scoort gemiddeld maar liefst een 9.1 en is al boekbaar vanaf EUR 649 per persoon met vertrek op 7 april. Je boekt dan een 9-daagse zonvakantie naar Curaçao en verblijft in een luxe en ruim appartement in Pietermaai.

Last minutes Curacao

MEER WETEN OF BOEKEN?