Kerstmarkten komen er weer aan! Goede aanbiedingen

Elk jaar bezoeken honderdduizenden Nederlanders de traditionele kerstmarkten in met name Duitsland. In deze post hebben we een paar mooie aanbiedingen verzameld, die zeker de moeite zijn. Als je graag een keer een traditionele en gezellige kerstmarkt in Duitsland wilt bezoeken, zijn onderstaande kerst markten plaatsen waar je het zeker naar je zin gaat hebben.

Kerstmarkt in Dusseldorf of Aken

Wil je niet te ver weg van Nederland en niet te lang in de bus? Dan zijn de kerst markten in Dusseldorf en Aken zeker de moeite. Tijdens deze driedaagse busreis naar Duitsland bezoek je zowel de kerstmarkt van Dusseldorf als die van Aken. Deze busreis is inclusief hotelovernachting, ontbijt en nog veel meer. Kies voor deze steden als je vooral lekker dichtbij huis wilt verblijven, maar toch een kerstmarkt wilt bezoeken. Je hebt keus uit wel 30 verschillende opstapplaatsen, dus altijd 1 in de buurt.

BOEK DEZE REIS NU

Reis je liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Je verblijft dan in een luxe 4-sterren hotel en betaalt weer een stuk minder. Klik hier

Waarom Kerstmarkten zo populair zijn

Al jaren zijn kerstmarkten enorm in opkomst. Ook in Nederland zie je steeds meer steden en dorpen die eigen markten opzetten.  Hoewel de kerstmarktne hier ook echt de moeite zijn, zijn ze vergeleken bij de Duitse kerstmarkten nog heel klein en vaak erg commercieel ingericht. De kerstmarkten in Duitsland zijn zo ingebakken in de traditie dat je naast het commerciele gedeelte ook heel veel mensen ziet die puur als hobby op de markten staan.