Jongerenvakanties 2015

Een jongerenvakantie is een ideale manier om met andere jongeren een vakantie door te brengen. Simi Reizen organiseert actieve vakanties voor jongeren in heel Europa. Tijdens deze actieve vakantie maak je als groep van alles mee. De reizen zijn dan ook echte groepsvakanties waar een groot deel van de activiteiten gezamelijk wordt uitgevoerd.

Beste reisaanbieder voor jongerenreizen

Simi Reizen is in 2014 uitgeroepen tot beste organisator van jongerenreizen in Nederland en heeft daarnaast twee publieksprijzen gewonnen als beste aanbieder van actieve vakanties en als reisaanbieder met de beste reisleiding. Een prachtige prestatie!

In de zomervakantie 2015 kun je met Simi onder andere de volgende reizen boeken:

Groepsreis Noorwegen en Zweden

Een unieke 15-daagse actieve vakantie voor jongeren die houden van natuur, cultuur, gezelligheid en een echte rondreis willen maken. Tijdens deze actieve rondreis door Scandinavie maak je kennis met alles wat Noorwegen en Zweden te bieden hebben. We beginnen deze actieve vakantie in Zweden waar we een aantal mooie activiteiten op het programma hebben staan. Zo gaan we een tweedaagse kanotocht ondernemen, maar ook mountainbiken in de Zweedse bossen.

Jongerenreizen Kroatie

Een prachtige reis naar het zuiden van Kroatie. TIjdens deze 11-daagse jongeren busreis naar het zuiden van Kroatie hebben we, behalve een camping direct aan het strand, verschillende mogelijkheden om stevig uit te gaan. Voor jongeren tussen de 16 en 18 die een stapvakantie willen boeken kun je prima terecht bij Simi-Reizen, maar houdt er wel rekening mee dat onze reisleiders de verantwoording hebben tijdens de jongerenvakanties. Behalve uitgaan organiseren we overdag veelal activiteiten met een actief karakter. Zo gaan we raften, bezoeken we de Krka watervallen en gaan we zeekajakken en snorkelen in het heldere zeewater in Kroatie.

Frankrijk jongeren actieve reis

Een echte jongeren vakantie in het prachtige Guillestre in Zuid-Frankrijk. Een reis boordevol uitdagende outdooractiviteiten met keus uit maar liefst drie verschillende soorten jongeren reizen. Elke vakantie is actief, maar de een is actiever dan de ander. Zo kun je kiezen voor het “gewone” reisprogramma waarbij je elke dag een activiteit op de planning hebt zoals raften, klimmen, hydrospeed, kajakken en nog veel meer, maar kun je ook kiezen om elke activiteit net iets spannender te gaan doen.