Hotels vergelijken lastminutes

Voor wie op zoek is naar een hotel en onderweg is, of op het laatste moment nog ergens een goed hotel wil boeken tegen lage prijzen is Trivago enorm geschikt. Misschien ken je het wel van de tv-reclames, maar het loont zeker om het te proberen. Ook als je een hotel op het oog hebt om zelf te gaan boeken kan het geen kwaad om het betreffende hotel nog even op te zoeken via Trivago.

Hoe werkt Trivago precies?

Eigenlijk is het ontzettend simpel: hotels bieden vaak verschillende prijzen op verschillende websites. Dit doen ze om de prijzen een beetje ondoorzichtig te houden, maar ook voor speciale acties gericht op 1 site. Trivago combineert heel slim alle hotels van boekingsites en aanbieders en legt de prijzen snel voor je naast elkaar. Om je een idee te geven, het Hilton Amsterdam kun je boeken voor EUR 250 per nacht, maar via Trivago komt de prijs uit op EUR 201, omdat booking.com een aanbieding heeft.

Lastminute hotel boeken

Zeker als je lastminute nog een hotel zoekt kun je via Trivago enorme besparingen realiseren. Op een gemiddelde overnachting is het verschil al snel tussen de 30 en 80 euro per nacht. Omdat je pas op het laatste moment boekt proberen hotels hun kamers nog zo veel mogelijk te slijten, want een lege kamer is natuurlijk altijd duurder voor een hotel. Daarnaast gaan hotelgasten vaak nog wat eten of drinken in de bar en leveren op die manier nog extra geld op voor het hotel.
New York

Je kunt trouwens niet alleen in Nederland zoeken, maar ook zoals in bovenstaande banner, in New York maar eigenlijk in elk stadje of dorpje waar je naartoe reist en op zoek bent naar een hotel.

We weten uit eigen ervaring dat het boeken van een hotel via Trivago net zo goed werkt als bij andere sites, maar over het algemeen echt een kostenbesparing oplevert.