Hotels Kololi Gambia

Gambia is een echte lastminute bestemming. Als je het hele jaar door wilt kunnen kiezen uit een zonvakantie zit je in Gambia zeker goed. Dit kleine land, gelegen bij Senegal in Afrika is steeds populairder als vakantiebestemming. Het mooie weer, maar ook de mooie tropische dieren en natuur zorgen voor een mooie, afwisselende zonvakantie. Het is er het hele jaar mooi weer, dus dat helpt zeker!

Hieronder vind je een overzicht van een aantal hotels die je kunt vinden in de populaire badplaats Kololi en Kololi Beach. Hier vind je diverse bars, restaurants, winkels, hotels en discotheken.

Vlakbij ligt ook het Bikilo Forest Park met prachtige aangelegde wegen waar je fantastische wandelingen kunt maken als je het zwembad bij je hotel of resort een keer zat bent. Er zijn diverse strandtentjes te vinden aan het strand waar je prima terecht kunt voor een heerlijke cocktail of een goede lunch.

Hieronder vind je een paar van de hotels en resorts die je kunt vinden in Kololi. Als je een volledig overzicht wilt klik je hier.

Hotels Kololi, Gambia

Best beoordeeld: Kololi Beach Club (8.8)

  • Ideaal voor vogelspotters en rustzoekers
  • Eigen appartement met keuken
  • Heerlijke appartementen

De Kololi Beach club is niet het goedkoopste resort in Gambia, maar scoort wel enorm goed. Uiteraard vind je er twee zwembaden, zit je op slechts 200 meter van het bruisende Kololi en geniet je van superbehulpzaam personeel. Daarnaast verblijf je natuurlijk direct aan het strand. Wifi is gratis beschikbaar in alle openbare ruimtes. In de appartementen is wifi tegen betaling beschikbaar. De beste lastminutes vind je via onze site. Gambia is een ideale lastminute zonvakantie bestemming.

Kololi Beach Club aanbieding

Zoals gezegd heeft de Kololi Beach club niet de beste prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit is uitstekend, maar het resort is niet echt goedkoop. Als je voor een weekje luxe lastminute wilt gaan is het echter een zeer goede optie.


Beste prijs/kwaliteit lastminute Gambia: Senegambia Beach Hotel (8.4)

  • In het centrum van Kololi
  • Aan het strand
  • Heerlijk Zwembad
  • Tuin met wilde apen

Dit is het beste hotel om te verblijven als je gaat kijken naar de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit. Het Senegambia Beach Hotel scoort gemiddeld een 8.4 onder de mensen die er geweest zijn, een hele goede score. Qua prijs ligt dit hotel net iets boven de allergoedkoopste last minute prijzen, maar daar tegenover staat dat het hotel veel beter scoort. Bij het hotel zijn een pizzeria en buffetrestaurant, maar je kunt ook eenvoudig het centrum van Kololi in voor een voedzame en betaalbare maaltijd. Je kamer heeft airconditioning en wifi in openbare ruimtes. Er zijn 2 bars, een snackbar, twee buitenzwembaden en 2 kinderzwembaden.

Senegambia Beach Hotel


 

Goedkoop en goed beoordeeld: Riyan Appartementen Kololi (8.2)

  • Ruime appartementen
  • Aan het strand
  • Knusse sfeer

Deze appartementen scoren een 8.2 gemiddeld en heeft veel vaste bezoekers die jaarlijks terugkeren voor ene heerlijke zonvakantie Gambia. Er is een heerlijk zwembad met allerlei tropische planten en bomen eromheen. Deze appartementen zijn echt vooral voor mensen die niet per se in het centrum van Kololi hoeven te verblijven en prijs stellen op rust en relaxing. Er is een Nederlandse manager. Voor goede hotels Kololi houd je regelmatig lastminuteblog natuurlijk in de gaten.

Kololi TUI

Kortingen en aanbiedingen Kololi, Gambia

Als je via deze pagina een reis boekt kun je erop rekenen dat eventuele kortingen direct in de prijs worden verrekend. Veel reisorganisaties hebben er inmiddels voor gekozen om kortingen direct in de prijs te verwerken in plaats van kortingscodes te verstoppen op het internet. Boek dus gerust rechtstreeks bij de reisaanbieder van je keus, de kortingen zijn direct in de prijs verwerkt.