Vienna Dreamcastle aanbieding disney

Hotel Vienna International Dream Castle DISNEY EUR 49

Op slechts 10 minuten afstand van Disneyland Parijs vind je hotel Vienna International Dream castle. Deze aanbieding is ideaal voor gezinnen en biedt een goede deal voor een goede prijs. We hebben bij sunweb deze reis gevonden, maar kiezen in de verdere beschrijving voor de realistische prijzen van een weekend. Ben je minder gebonden aan weekenden of schoolvakanties, dan kun je al voor EUR 49 per persoon terecht bij dit gezellige familiehotel vlakbij disneyland parijs.

Prijzen en bijkomende kosten

Als je in augustus op een vrijdag zou vertrekken kun je een familiekamer (4 personen) of een 2-persoonskamer al boeken voor EUR 89 of EUR 99 per persoon. Momenteel krijg je op dit bedrag nog eens EUR 10 korting, dus wees er snel bij. Bijkomende kosten zijn de reserveringskosten van sunweb a EUR 25 en een bijdrage aan het calamiteitenfonds van EUR 2,50. Toeristenbelasting a EUR 1,65 pppn wordt ter plaatse afgerekend.

Dreamcastle Vienna Disney

Ervaringen Hotel Vienna International Dream castle

Over het algemeen scoort deze accommodatie goed, met gemiddeld een goede 8. Het hotel is geclassificeerd met 4 sterren. We hebben bij de ervaringen geen negatieve ervaringen kunnen vinden, over het algemeen zijn mensen bij dit hotel goed tevreden tot zeer tevreden.

Omgeving

In de directe omgeving vind je een outletcentrum met 120 merken, het Sea Life aquarium en uiteraard zit je op korte afstand van Disneyland parijs zelf. Een ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Natuurlijk is alles ingericht op kinderen en families, maar ook als stel kun je hier prima terecht voor een fijne korte vakantie lastminute.

Uiteraard rijdt er een pendelbus naar Disneyland, zodat je niet met parkeren zit. Een entree-ticket kun je eventueel bijboeken.

Vienna Dream Castle Disney

Faciliteiten Dream Castle Vienna

  • Roomservice
  • Shuttlebus (gratis)
  • 2x restaurant
  • bar
  • speeltuin
  • gamesroom
  • gratis parkeren
  • gratis internet op de kamer

MEER WETEN EN BOEKEN