Antalya golden wings

Hotel Royal Wings Antalya Turkije aanbieding

5-sterren, ultra all inclusive, met mooi weer, een groot aquapark en animatie in Antalya. Een top lastminute met een gemiddelde klantwaardering van maar liefst een 8.9! Voor ons reden genoeg om eens uit te pluizen wat hotel Royal wings allemaal te bieden heeft aan mensen die willen genieten van een beetje winterzon.
Het is op het moment rond de 20 graden in Antalya, Turkije, maar net als in Nederland stijgen de temperaturen in deze periode snel en kun je al vanaf eind maart heerlijk genieten van een zonvakantie in Turkije. We hebben gekeken naar vertrekdata in April, waarbij de prijzen per persoon voor de all inclusive vakantie tussen de 669 en 995 euro per persoon liggen. Met name in de eerste weken van April kun je nog goedkoop terecht bij Hotel Royal Wings in Antalya.

Reizigers die je voorgegaan zijn zeggen:

“Super hotel, alles naar wens en zeer vriendelijk personeel”

“eten was perfect”

“alles erop en eraan, ook voor de kinderen”

Hotel Royal Wings – activiteiten

  • All inclusive met snacks, food corners, ijsjes, middernachsnack, alle dranken 24 uur per dag en meer
  • Daarnaast krijg je 1x per week de mogelijkheid om in een a la carte restaurant te eten (inbegrepen)
  • Aquapark gaat open op 15 april, niet onbelangrijk om te vermelden!

Tijd om eens te kijken naar de foto’s van het hotel, het aqaupark en de zwembaden want je wilt als je naar Turkije gaat natuurlijk vooral weten hoe de faciliteiten zijn. Met name het eten en de kwaliteit van het eten springen er bij deze 5-sterren locatie uit. Het is ongetwijfeld niet de allergoedkoopste lastminute die je kunt vinden, maar het prijsverschil is zo klein dat we aanraden iets meer uit te geven en dubbel te genieten.

Meer weten en boeken?

Antalya Golden Wings hotel

Antalya Golden Wings