Hotel Grand Viking sunweb

Hotel Grand Viking Turkije aanbieding sunweb

Een echte lastminute dit keer weer. Inmiddels is het in Turkije alweer gemiddeld 22 graden, een ideaal weertje om er even bij tussenuit te gaan. Vandaag hebben we Hotel Grand Viking Turkije voor je geselecteerd. Voor slechts EUR 254 en EUR 27,50 aan boekingskosten en bijdrage calamiteitenfonds verblijf je 5 dagen all-inclusive in hotel Grand Viking (4-sterren).

MEER WETEN OF DEZE BOEKEN?

Vertrekdata

Je kunt wel 5 keer per week richting Turkije vliegen met Sunweb en per dag kan de prijs enorm verschillen. Zo is een 4-daagse all inclusive al te boeken voor EUR 194 per persoon, maar we raden je aan om in ieder geval 5 dagen op reis te gaan. Vertrek bijvoorbeeld aankomende dinsdag 26 mei voor slechts EUR 254 pp.

All-inclusive 4-sterren hotel Turkije

Je verblijft in een echt familiehotel in Turkije op basis van all-inclusive. Het hotel heeft een binnenzwembad, een buitenzwembad en een deels apart kinderzwembad. Ook kun je gebruik maken van de sauna, minisupermarkt, tafeltennis, en wifi is gratis bij de receptie. De kamer wordt drie keer per week schoongemaakt en handdoeken worden twee keer per week verversd.

MEER WETEN OF DEZE BOEKEN?

Viking Grand aanbieding

Ervaringen Sunweb-boekers

De ervaringen voor Hotel Grand Viking zijn over het algemeen prima met een 7.6 gemiddeld. Voor deze lage prijs een meer dan goede score.

Excursies vanuit Hotel  Grand Viking

– Dorpentocht voor ongeveer EUR 33
– Hamam voor ongeveer EUR 20
– Boottocht en markt voor ongeveer EUR 31

Ook een jeepsafari is hartstikke leuk en kost ongeveer EUR 40.

Vluchtinfo lastminute Turkije

Je vliegt met transavia of onur air vanaf Amsterdam Schiphol. De vlucht duurt ongeveer 4 uur.

MEER WETEN OF DEZE BOEKEN?

Kortingscodes en actiecodes Sunweb

Zoals de meeste online reisaanbieders heeft ook Sunweb ervoor gekozen om eigenlijk geen kortingscodes meer weg te geven, maar kortingen direct in de prijs te verwerken. Verder zoeken naar kortingscodes heeft dan ook eigenlijk geen zin, als ze er zijn plaatsen we ze direct.

Hotel Viking Turkije