Rhodos lastminute

Griekenland zonvakantie zonder aanbetaling

Over deze lastminute aanbieding

Deze reis wordt aangeboden door Arke en vertrekt op 25 juni. Je boekt op basis van logies in een 4-sterren appartement op Rhodos in Griekenland. Een heerlijk vakantie-adresje voor een weekje zonvakantie. Een groot voordeel van deze zon vakantie is dat je zowel vanaf Amsterdam als vanaf Eindhoven en Rotterdam kunt vliegen. Vliegen vanaf Amsterdam is het goedkoopst. Boek je deze reis of een andere zonvakantie van Arke voor 2 maart 2015, dan hoef je NIKS aan te betalen!

MEER WETEN OF BOEKEN?

Lastminute Rhodos Valsami appartementen

Deze appartementen zijn 4-sterren en scoren gemiddeld een goede 7.6. Je vliegt al vanaf EUR 286 per persoon (excl. boekingskosten en bijdrage calamiteitenfonds) voor een 8-daagse vakantie op basis van logies.

Faciliteiten Rhodos Valsami appartementen

De appartementen zijn gelegen in een mooie groene tuin. Het strand is op loopafstand en in de directe omgeving zijn een aantal restaurants te vinden. De appartementen zijn ruim opgezet. Er is gratis wifi beschikbaar in de openbare ruimte en een gratis prive-parkeerplaats.

Er zijn twee zwembaden, 1 buitenbad en een kinderbad. Ligbedden en parasols zijn uiteraard verkrijgbaar. Je verblijft vlakbij de stad Kremasti en op slechts 7 kilometer van Rhodos-stad.

Het strand is ongeveer 150 meter lopen.

Rhodos reizen

Ervaringen van anderen

Over het algemeen zijn de klanten die hier verbleven erg tevreden. Het personeel wordt als zeer vriendelijk omschreven, de kamers als ruim en schoon. Enige puntjes van kritiek zijn er ook, het vliegveld ligt relatief dichtbij en kan soms voor overlast zorgen,.

Lastminute kortingen en aanbiedingen

Voor vertrek op 25 juni betaal je momenteel net iets meer dan EUR 300 per persoon, een goede prijs voor een 8-daagse vakantie in een 4-sterren appartement. Arke heeft op dit moment als actie dat iedereen die voor 2 maart boekt geen aanbetaling hoeft te doen. Prettig, want zo blijft het geld nog even op de eigen rekening staan.