slagharen kerstvakantie

Goedkope uitjes kerstvakantie 2018

Het is weer kerstvakantie, een ideale tijd om een leuk uitje te doen met de kinderen natuurlijk. Behalve een weekje op vakantie gaan of een weekendje weg leent de kerstvakantie zich ook goed voor een dagje uit. In dit artikel een paar tips voor een leuk, goedkoop dagje uit. De aanbiedingen op deze pagina zijn de goedkoopste die te vinden zijn, maar wel ontzettend leuk om te doen.

Aanbiedingen kerstvakantie Slagharen

Slagharen staat in het geheugen van de iets ouderen onder ons in het geheugen gegrifd als Ponypark Slagharen, maar inmiddels is het al lang geen echt ponypark meer, maar een gezellige attractiepark voor de hele familie. Ideaal voor ouders met kinderen tot een jaar of 14.

Wat Slagharen leuk maakt is dat er in de kerstvakantie alles helemaal in kerstsfeer is ingericht. Tijdelijk kosten kaartjes in de kerstvakantie dan ook maar EUR 12,50 in plaats van EUR 27,50. Een dikke vette korting dus en je kunt er nog de hele kerstvakantie gebruik van maken.

Slagharen ligt bij het plaatsje Slagharen en bestaat uit een waterpark met groot zwembad, een vakantiepark met goedkope huisjes en natuurlijk het attractiepark. Meer dan 30 attracties staan je te wachten, in thema’s als Wild West, Mexican, Yellowstone en American Indian.

Behalve veel attracties voor kleine kinderen is er juist ook voor oudere kinderen van alles te doen. Zo kun je een free fall beleven, zijn er een aantal achtbanen, is er een wildwaterbaan en nog veel meer.

Dus: wil je nog een dagje uit in de kerstvakantie voor superlage prijzen, dan is Slagharen een aanrader.

BOEK JE TICKETS NU VOOR EUR 12,50 PER PERSOON

Aanbiedingen weekendje weg Slagharen

Trouwens: waarom zou je in de kerstvakantie 2018 niet een weekendje of midweekje weg gaan? Slagharen is helemaal in winterstijl en zeker de moeite waard. Daarnaast is het 1 van de goedkoopste plekken om te overnachten. Wij zouden Slagharen trouwens aanraden voor kinderen tot een jaar of 12 maximaal, wellicht tot 14. Daarboven is Walibi oid interessanter over het algemeen. Slagharen is gezellig, heeft allerlei speciale dingen in de kerstvakantie en is 1 van de meest goedkope plekken voor een weekendje weg met kinderen. Dus: weekendje Slagharen doen??

Plopsa aanbiedingen kerstvakantie

De verschillende Plopsa-parken in Nederland en Belgie zijn ideaal voor een dagje uit met de wat kleinere kinderen tot een jaar of 10. Deze studio 100 parken met bekende sterren als Bumba, Kabouter Plek, Wicky de Viking en Mega Mindy zijn leuk voor jonge kinderen. De pretparken zijn niet enorm groot, maar mede daarom zo leuk voor kinderen.

Er zijn verschillende parken, maar Plopsa de Panne in Belgie is het grootste park. Je kunt er ook voor kiezen om naar Plopsa Coevorden te gaan, ideaal te combineren met een weekendje of midweekje Huttenheugte van Center Parcs. Lees onze tips voor het goedkoop boeken van een weekend of midweekje Center Parcs trouwens ook eens door, dat kan een hoop schelen op een volgende boeking.

Een goedkope aanbieding voor Plopsa vind je hier.

Tips voor goedkope uitjes

Uitjes zijn leuk, maar met een heel gezin al snel best kostbaar. Het kan daarom geen kwaad om aanbiedingen goed in de gaten te houden, bijvoorbeeld op deze website. Echt goedkoop zullen attractieparken nooit worden, maar zowel Plopsa als Slagharen zijn voorbeelden van attractieparken waar de entree-prijs nog een keer te betalen is. Wist je trouwens dat je voor een weekendje slagharen incl. verblijf in een vakantiehuisje of tipi ook helemaal niet veel betaalt? De entree zit er dan standaard in en je kunt vaak zelfs in de avond nog terecht in het attractiepark. Ideaal voor een weekendje weg ook.