fox kortingen

Prijsverlagingen tot 230 euro Fox vakanties lastminutes

Voor wie dit jaar nog een mooie lastminute verre reis wil maken heeft Fox vakanties weer een aantal hele mooie reizen in de planning. Extra prettig hierbij is dat de prijzen van de reizen met vertrek in 2014 met tot 230 euro in prijs verlaagd zijn. Het lijkt erop dat Fox vakanties nog een aantal targets moet halen, waar je als potentiele klant natuurlijk van gaat profiteren.

Fox vakanties last minutes

Fox is een bekende reisaanbieder in Nederland met een uiteenlopend aanbod aan verre reizen. Reizen worden aangeboden op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor groepsrondreizen, individuele reizen of speciale singlereizen. In elke categorie reizen zijn er mooie last minute aanbiedingen te vinden naar uiteenlopende verre reisbestemmingen.

Verre reizen last minute, boek in 2014

We hebben hieronder de mooie reizen van Fox even op een rijtje gezet. De prijzen verschillen nogal per periode, dus klik even op de bijbehorende foto voor de juiste prijzen.

India en Nepal – rondreis vanaf EUR 1749

Fox last minutes  MEER WETEN OF BOEKEN? KLIK HIER

Met vertrek op 14, 28 november of 5 december. Prijsverlagingen tot 150 euro per persoon voor een 21 daagse rondreis door India en Nepal. Je vliegt met Austrian Airlines. Je bezoekt tijdens deze 21-daagse lastminute rondreis onder andere Delhi in India, Jaipur, de Taj Mahal, de tempels van Khajuraho en de heilige stad Varanasi. In Nepal bezoeken we het natuurpark Chitwan en de stad Pokhara. Uiteraard eindige we deze reis in het indrukwekkende Kathmandu, de hoofdstad van Nepel.


 

Jordanie Fox korting MEER WETEN OF BOEKEN? KLIK HIER

Jordanie – rondreis vanaf EUR 1049

De 8-daagse singlereis lastminute naar Jordanie is een prachtige belevenis voor iedereen die tijdens kerst en oud en nieuw een unieke vakantie wil meemaken. Schrijf je in voor deze singlereis, nu met 110 euro in prijs verlaagd.

Bezoek onder andere de stad Petra, maar ook de woestijn en een bezoek aan de Dode Zee. Een unieke singlereis voor een wel hele scherpe prijs.


Thailand – 15-daagse rondreis vanaf EUR 1199

De prijzen voor Thailand zijn wel enorm gunstig. Een 15-daagse rondreis door Thailand kost je slechts 1200 euro als je vertrekt in oktober 2014. Wil je later vertrekken, dan zijn de prijzen nog altijd heel aantrekkelijk. Slechts 1200 euro voor vertrek op 15 of 22 november bijvoorbeeld. Bezoek Bangkok, de River Kwai en meer, terwijl je geniet in het viersterrenresort in Hua Hin. Je verblijft op basis van halfpension in uitstekende hotels.

Thailand Fox korting MEER WETEN OF BOEKEN? KLIK HIER


Kortingen en kortingscode Fox Vakanties

Met de bovenstaande aanbiedingen zijn we er nog niet. Ook rondreizen naar Maleisie en Vietnam zijn sterk in prijs verlaagd. Profiteren doe je door heel simpel te klikken op bovenstaande links en je reis bij Fox vakanties te boeken. Scherpe prijzen, een gedegen reisorganisatie met enorm veel ervaring en een unieke vakantie staan je te wachten tijdens de goed verzorgde reizen van Fox.