center parcs last minutes

Centerparcs lastminutes oktober

Weer of geen weer, altijd Center parcs weer, a state of happines zijn de belangrijkste slogans die Center Parcs in de laatst tien jaar gebruikt heeft om deze echte familieparken op de kaart te zetten. Inmiddels kun je terecht voor lastminute centerparcs aanbiedingen met korting in verschillende landen zoals Duitsland, Belgie, Frankrijk en vooral in Nederland natuurlijk.

Voor de herfstvakantie 2014 staan de last minute aanbiedingen van center parcs inmiddels weer op de site. Vanaf slechts 199 euro voor een 4-persoons huisje tot ongeveer 500 euro voor een premium cottage.

Center parcs voor kinderen en families

Vooral voor families met kinderen is center parcs uitermate geschikt. Alles speelt zich af rondom de central hal, de Market dome. Hierin bevindt zich Aqua mundo, het grote subtropisch zwembad met wildwaterbanen, grote en kleine zwembaden, binnen- en buitenbaden.

Daarnaast kun je op center parcs uit eten, boodschappen doen en hoef je eigenlijk het park niet af. Je kunt kiezen uit een midweek, weekendje weg of een hele week vakantie op center parcs.

Buiten het zwembad om organiseert het team van centerparcs elke avond een activiteit voor volwassenen. Overdag zijn er talloze activiteiten voor kinderen en jongeren. Zo kun je er klimmen, aan een elastiek trampoline springen, schilderen, schminken, ziplinen en soms zelfs duiken of surfen. Voor wie zin heeft in een weekje weg of een lastminute waar de kinderen zich zeker zullen vermaken en je zelf dus veel vrijheid zult hebben is Center Parcs heel geschikt.

Lastminute aanbiedingen

Bij Center Parcs worden last minute aanbiedingen zo laat mogelijk gepubliceerd. Zo heb je altijd te maken met echte last minutes. Als het niet zoveel uitmaakt naar welk park je gaat, is het zeker de moeite waard om te wachten op die last minute korting. Heb je wel hele specifieke wensen of reis je met een groot gezelschap, dan is vroeg boeken wel aan te raden. Als je nog niet gebonden bent aan schoolvakantie weken loont het zich zeker om buiten het hoogseizoen te zoeken naar een top aanbieding, de prijzen liggen in die weken nog een stukje lager.