Last minutes Egypte

Egypte is als vakantiebestemming jarenlang enorm populair geweest. Niet onterecht ook, want je kunt er prima terecht voor goedkope lastminute vakanties tegen echt scherpe prijzen. Daarnaast heeft Egypte natuurlijk een ontzettend lange en mooie geschiedenis en fantastische toeristische trekpleisters die je echt eens gezien moet hebben.

Maar, Egypte is vooral ook bekend als goedkope vakantiebestemming waar je snel bruin kunt worden en kunt genieten van heerlijk weer, all inclusive verzorging en van 1 van de vele resorts aan de kust. Daarnaast is het onder duikers bekend als ideale plek voor duikvakanties.

Helaas is het voor lastminute blog momenteel niet mogelijk om lastminutes naar Egypte weer te geven op onze website. De hoofdreden hiervoor is natuurlijk de vermoedelijke aanslag op een Russisch toestel, waarna eigenlijk alle Nederlandse touroperators besloten hebben voorlopig Egypte grotendeels uit het reisaanbod te schrappen.

Voor de Egyptenaren een ramp, want met een instabiele omgeving is het laatste wat zij nodig hebben het instorten van de toerisme industrie, maar vanuit de reiziger bezien volkomen logisch. Een vakantie moet immers veilig kunnen zijn.

Als alternatief voor de lastminutes Egypte zie je meer en meer touroperators bestemmingen buiten Europa opnemen in het reisaanbod. Vaak net iets duurder, maar op locaties waar de kans op “gedoe” zo klein mogelijk is. Zo zie je curacao als reisbestemming steeds meer voorbij komen, maar ook de Kaapverdische Eilanden zijn veel goedkoper geworden en worden meer en meer aangeboden.

Lastminutes

Op dit blog verzamelen we dagelijks scherpe aanbiedingen en lastminutes van de grote Nederlandse aanbieders. Daarbij kijken we zowel naar de veiligheid ter plaatse, de prijzen, de recensies van anderen en de kwaliteit van de aangeboden accommodatie. Bij all inclusives kijken we ook nog eens specifiek naar de kwaliteit van het eten volgens andere reizigers. Zo weet je dat je altijd aanbiedingen te zien krijgt die niet alleen scherp geprijsd zijn, maar ook nog eens gecontroleerd zijn op kwaliteit. Je wilt immers kunnen genieten van je zonvakantie!