beste lastminutes

Beste manier om lastminutes te scoren

De beste manier om een echte lastminute reis te scoren is natuurlijk het volgen van dit blog, maar dat is wel een erg flauwe. Natuurlijk wil je ook zelf nog even kijken of je echt wel de beste deal gekregen hebt en de lastminute die je wilt tegen de beste prijs hebt gekregen.

lastminutes kiezen

Het belangrijkste bij het zoeken naar een lastminute is dat je weet wat je basiswensen zijn. Wil je er gewoon zo snel mogelijk tussenuit, dan hoef je uitsluitend op prijs te letten, maar over het algemeen heeft iedereen wel een wensenlijstje. Wil je bijvoorbeeld:

  • Naar een zonnig land of dichterbij?
  • Lang vliegen of kort vliegen?
  • Gewoon een simpel appartement of houd je van minimaal 4-sterren luxe
  • Maakt het uit van welk vliegveld je vliegt of niet zoveel?
  • Een korte vakantie of een langere vakantie
  • All inclusive of juist niet?
  • Een levendige omgeving of de rust opzoeken?

Als je dit soort vragen al voor jezelf beantwoord weet je al een stuk beter welke lastminutes bij jou passen. Op dit blog vind je bijvoorbeeld lastminutes naar Turkije, waarbij je aanbiedingen kunt vinden van onder andere TUI, Sunweb, Turkije.nl en andere reisaanbieders met goedkope reizen naar zonnig Turkije.

Heb je er geen probleem mee om iets langer te vliegen en een grotere zonkans te hebben, dan zijn de lastminutes Gambia of Florida of Curacao die je op deze site kunt vinden iets voor jou.

Bij veel van de last minutes die je op deze website kunt vinden hebben we trouwens duidelijk aangegeven hoeveel luxe je kunt verwachten. Het maakt immers nogal wat uit of je in een twee sterren appartement of viersterrenhotel zit. Dat betekent dat soms onze last minutes niet per se de allergoedkoopste zijn, omdat we prijs EN kwaliteit meenemen in het totaalplaatje.

Altijd populair zijn ook lastminutes naar Spanje, hoewel deze in de wintermaanden minder interessant zijn omdat het weliswaar redelijk goed weer is, maar niet echt zwemweer of geweldig zomerweer. Voor de wintermaanden raden we je aan toch ietsje verder van huis te vliegen. Zeker naar Florida, Curacao en plekken als de Kaapverdische eilanden kun je tegenwoordig goede en goedkope reizen vinden, ook lastminute.