Actieve jongerenreizen

Actieve jongerenreis boeken?

Geen lastminute dit keer, maar een echte aanrader voor jongeren die niet alleen op het strand willen liggen, maar ook willen genieten van avontuurlijke en sportieve activiteiten.

Simi Reizen is een jongerenreis – organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samenwerkingen vinden alleen plaats met uiterst professionele partijen die voldoen aan alle richtlijnen voor een veilige actieve vakantie. Je kunt met Simi naar een aantal uiteenlopende reisbestemmingen in Europa, waarbij je kunt kiezen uit een heerlijk weekje weg in de Franse Alpen, maar ook voor een langere vakantie, zoals bijvoorbeeld een groepsvakantie Noorwegen en Zweden.

Waarom een groepsvakantie of groepsreis kiezen?

Natuurlijk kun je prima je vakantie zelf verzorgen. Zeker met het huidige internet heb je alle mogelijkheden om zelf een vakantie samen te stellen. Toch heeft het veel voordelen om je aan te sluiten bij een groepsreis, of je nu alleen reist of samen met iemand anders.

  • Je leert nieuwe mensen kennen! Een groot voordeel van de reizen die door Simi Reizen worden aangeboden is dat je nieuwe mensen leert kennen. Deze mensen zijn ook nog eens allemaal rond je eigen leeftijd. Dit maakt onze groepsvakanties extreem interessant voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe contacten, maar ook voor singles die geen zin hebben in een echte “singles-reis”, maar wel open staan voor nieuwe vrienden en vriendinnen.
  • Je doet sneller dingen. Als je alleen reist of met een vriend of vriendin, ben je toch meer gebonden aan elkaar. Onze groepen gaan vaak samen uit, ondernemen van alles en nog wat en ondernemen daarbij ook dingen die ze niet zo snel alleen of met vrienden zouden doen.
  • Iedereen in vakantiesfeer. Iedereen is uitgelaten, blij en vrolijk tijdens een jongerenvakantie of actieve vakantie met Simi.
  • Verleg je grenzen! Laat alle angst achter je en geef je over aan een vakantie waar je met enige regelmaat de adrenaline flink zult voelen. En….als je dat gedaan hebt, geniet dan dubbel en dwars van een verdiende cocktail aan het strand of in het café.
  • Laat je verrassen. Veel van de jongeren die met onze groepsreizen mee gaan, hebben nog geen enkele ervaring met buitensporten. Vaak wordt getwijfeld aan de conditie en of een sportieve vakantie wel echt bij ze past. Maak je hier absoluut geen zorgen om! Onze gidsen tijdens activiteiten zijn allemaal professionals die je perfect op je gemak zullen stellen en heel goed het niveau van een groep in kunnen schatten. Geen onnodige risico’s, maar wel de stimulans om grenzen te verleggen tijdens onze reizen.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden….

Behalve duizenden prachtige foto’s van onze jongerenreizen (ook te vinden op facebook) hebben we dankzij onze fantastische deelnemers ook ontzettend mooie filmpjes!