zwembad roggia corfu

8 dagen corfu Griekenland voor EUR 365 met zwembad

Deze deal inclusief huurauto, vlucht en verblijf is niet alleen goedkoop, voor slechts 365 pp vertrek je op 7 oktober naar Corfu in Griekenland. Voordeel is dat je bijvoorbeeld kunt kiezen uit een 2-persoons villa waar je zelf kunt koken. Zo hou je de kosten van je lastminute vakantie zelf in de hand.

Het weer op Corfu in oktober is nog mooi en ligt rond de 23 graden. Een prima temperatuur voor een fijne last minute tussendoor vakantie. 8 dagen met verblijf op “Roggia Farm”, een mooie biologische boerderij met zwembad waar je van alles kunt ondernemen.

Door de huurauto die inbegrepen is heb je alle vrijheid om zelf het eiland te ontdekken en van alles te ondernemen. Let er wel even op dat je voor de autohuur een geldige creditcard nodig hebt (ivm borgstelling).

Breng tijdens je vakantie bijvoorbeeld een bezoek aan traditioneel dorpje Nymfes, ga voor een echte griekse vismaaltijd naar Roda, huur een dag een fiets en ontdek de omgeving op je gemak en bezoek natuurlijk het strand. Genoeg te doen voor een 8-daagse lastminute Corfu.

Bekijk de foto’s van deze vakantie en geniet van een goedkope, afwisselende vakantie op het mooie eiland Corfu.

MEER INFORMATIE EN BOEKEN< KLIK HIER

Zwembad corfu lastminute Vakantie griekenland Roggia